Optužnice protiv tri osobe koje su kršile propise za suzbijanje zarazne bolesti

3
Kotor

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru je Osnovnom sudu u Kotoru podnijelo optužne prijedloge protiv tri lica zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Okrivljenom L.B. iz Nikšića se stavlja na teret da je suprotno naredbi Ministarstva zdravlja u putničkom motornom vozilu prevozio više od dva punoljetna lica na području Opštine Kotor.

Okrivljenom P.S. iz Ulcinja je stavljeno na teret da je suprotno naredbi Ministarstva zdravlja za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje prenošenja novog koronavirusa, izašao iz objekta stanovanja u periodu između 19 i 5 časova i da je upravljao putničkim motornim vozilom u međugradskom saobraćaju.

Okrivljenoj M.M. iz Budve se stavlja na teret da je otvorila frizerski salon i pružala usluge mušterijama, navodi se u saopštenju ODT Kotor koje potpisuje portparolka državna tužiteljka Tijana Čelanović.

3 KOMENTARI

  1. Ovo je drugi slučaj da se komentarima naglašava da se teretana koristi i danima zabrane. Bilo bi lijepo da policija ispita ovaj slucaj, pa da se čak i oglasi po ovome slučaju. Kada već kažnjavate ove sporadične slucajeve sa vožnjom više osoba u kolima(opravdano) možete i ove snagatore.

  2. Otvorena je i teretana na Svetu Vracu pa ih niko ne kaznjava. Ugase svijetla i rade cijeli dan. Kola gazde parkirana ispred i to je znak da radi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.