„Oslobodioci“ još nijesu śeli, ali jesu zaprijetili

38
Slavko Mandić

Danas, dok se raznobojni i raznobrojni koalicioni partneri dogovaraju kome će koji odlomljeni dio države pripasti, kreće uporedo i hajka „oslobodilaca“ na onaj dio crnogorskih medija i novinara koji je  imao kičmu, stav i obraz, prije svega, da saopšti što misli o njima, njihovoj politici i njihovoj namjeri da Crnu Goru dovedu do ruba propasti. „Oslobodioci“nijesu još śeli, ali jesu zaprijetili.

Tek toliko da se zna kakav im je naum. Prvo da zaplaše novinare, pa da ih zatvaraju i ostavljaju bez posla, a onda da počnu da gase „nepodobne“.  Najavio je to savjetnik lidera političke grupacije “Za budućnost Crne Gore“ Zdravka Krivokapića Srećko Crnogorac, podnošenjem krivične prijave protiv Ranka Đonovića, političkog analitičara, posredstvom NVO“Ne damo Crnu Goru“. Kome Srećko Crnogorac ne da Crnu Goru?

Crnogorcima, ne kriju arhitekte nove vladajuće strukture, a kome bi se ona drugo branila? Zato ovo sve liči na prljaviju igru od one 1918. godine, koja je od sljedbenika ove vlasti i domaćih izdajnika, zapamćena po zlu kakav civilizovani svijet nije imao prilike da vidi.
Nakon Đonovića, družina „oslobodilaca“, osokoljena valjda blagoslovom cetinjskog tajnovidca, za koga, kao i za njih i njihova brojna (ne)djela nije važio ni jedan zakon, nasrnula je na novinarku TVCG Dušku Pejović. Nije im se dopalo kako je postavljala pitanja zvijezdi političkog rijalitija Abazoviću, koji je otvoreno pozvao rukovodstvo i urednički tim RTCG da podnesu ostavke kako ih oni ne bi smjenjivali.

Ovom mladom političaru, usta punih evropskih standarda, pravde i zakona, ne smeta sopstvena osvetnička retorika, valjda svjestan da je najvažnije ispuniti cilj.

A on se sastoji u odrubljivanju glave, političke i stručne, razumije se, protivnicima i svima koji ne misle kao on. Sjetićemo se kako je kazao za Skala radio u jednoj od TV emisija da je ovaj medij 90-ih godina prošlog vijeka bio poznat po ratnom huškanju. Slagao je, jer je Skala osnovana 2002. godine, što je i sam kasnije priznao. Pa ipak, nije Skali na um padalo da ga tuži zbog toga, smatrajući dovoljnom kaznom, činjenicu da je sam sebe uhvatio u laži.

Mi smo od takve sorte što ne smije da zadrhti kad odapinju  strijele.

Na strijele smo oguglali. Ni jedna nas nije pogodila, jer smo znali da ih  prepoznamo i dočekamo grudima, a ne leđima, poručujemo.

Sjetićemo se i brzopotezne izjave lidera koalicije “Crno na bijelo“ samo nekoliko dana nakon izbora da portal CdM treba ugasiti. Uslijedio je i brutalan napad na novinarsku Tamaru Nikčević i njenog gosta književnika Milorada Popovića.

Srećko Crnogorac (kakve ironije koja se u prezimenu krije), kao savjetnik Krivokapića, iznosi njegove stavove. To znači da je potpuno jasno da će se ova grupacija koju on predvodi, otvoreno zalagati za zatvaranje novinara, gašenje medija i portala, s jasnim ciljem da se omogući samo onim glasnovogornicima vlasti da opstanu i suvereno vladaju medijskim nebom Crne Gore.

Nakon svega, jasno je kako i koliko lažno izgleda poruka upućena evropejcima lidera tročlane koalicije, da neće biti revanšizma i osveta i da će svako ko vrijedi naći svoje mjesto i ostati tamo đe je bio.

Malo morgen, kazao bi Stjepan Mesić, svojevremeno. Ne da neće, nego će biti zbrisani preko noći. Ovo je samo najava. Sve drugo će se dešavati u narednim mjesecima. Živi bili pa viđeli.

Bez obzira na sve, neće nas uplašita sila“osbodilaca“ kojima poručujem da se sjete Njegoševe mudrosti „Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom“.

Slavko Mandić

38 KOMENTARI

 1. Jole kuštravi, Dančulovina sa Krstom tvojim nema ništa, tamo Tebi i njemu, koji nije naš tip Crnogorca, tj.od potla 17.Apr.1941 kada se fuzirao sa okupatorima, ali što ćeš, nisu ni svi Černogorci ludi za Rušima, ravnogorcima, komitama, fukarama svih raca, sa kojima ti uveliko šuruješ,
  pa kus, potla doma iđeš, na pjat Tarane,
  pun zlobe prema svemu domicilnom i naprednom, a čelik nisi kalio do plave boje, osim možda farbom.
  Brzo si sa KPJ pjata, śeo za popo vanjsku trpezu masnu , tamo Tebi i tvojim nekadašnjim neprijateljima, a sad velikim paśe nozima !
  Tačno je da imam Alta testu, što ni talijancini nisu rodoljubima tolerisali, kao ni Ti uzvišenu plemenitost Crnogirsku, koju prezireš, jer je nepokorna i neponizna, kuśo i uljezu!
  Klimava je i klempava Tvoja dvojna
  demagogika, a pokušavaš se provući kroz iglenu rupicu oslobodioca, a
  prvi si uteka sa razbojišta svog aparata, koji si sam štelovao i navidavao,
  a potla podvio repizu, a sad lamentiraš
  bez portfelja , kao lero u poprugama !

  • …ŽALOSNI Grujo danculo rotovina-SPORO AMTIŠ- A ŠTO TI NE PAŠE-“ZABORAVLJAŠ”–DO I OD 1918 GODINE-ŠTO SE KOPRCAŠ..?! NIJE DATI-DA SU TI PRECI SLUŽII SDUŠNO I KRVAVOGA KRALJA KERAĐORĐEVIĆA!..?!!! NE TRČI I KAD SAMNOM DIVANIŠ!!!…BAČI TO ĐAOLJE ZRCALO-NE GLEDAJ SE U NEGA-ŠTO REČE NJGOŠ “MAJMUN SEBE GLEDA U ZRCALO”!…PA DA BI TI OLAKŠAO “POLOŽAJ”…POĐI DO ARHIVE OPŠTNSKE-I NEKA TI DAJU KOPIJU RJEŠENJE SO KOTOR..OD 13..SUDENOG.1991-U KOJEGA PŠIE DA JE NA LIČNI ZAHTJEV(JEDINI FUNKCIONER “SLOBINE-KASAPINOVE NARODNE DBRANE-U 26 OKRUG(CG)-VELJA SER BIJA….TADAŠNJEG MINISTRA VOJNOGA MILA ĐUANOVIĆA..JORDAN JOLE DRINJAK PODNIO OSTAVKU NA POLOŽAJ-FUNKCIJU SEKRETARA SEKRETARIJATA ZA NO OPŠTINE KOTOR…I RAZRIJEŠEN OD DUŽNOSTI SA DNOM 1.STUDENOG.1991 GODINE!!!…KAD NAĐEŠ “JOŠ JEDNOGA-FUNKCIONERA” U CRNOJ GORI-26 OKRUGU VELJA SER BJA…JJAVI SE DA DIVANIMO!!!! A DO TADA -PRONTNO DA OČISTIŠ FOSU-SVOJU ŽBATULU…DA TI IZ ISTE NE IZLAZE POZNATI VONJOVI-POTOMKA KOPILDI BEČKIH KONJUARA..OKUATRA BOKE I CRNE GORE-KOJU SU OŠTETILI KAPELU-SVETI GROB NJEGOŠEV…I TAJ ISTI SPOMNEIK KRVAVI VAŠ KERAĐORĐEVIĆ ISTU PORUŠI -1924/1925-I NAMJESTO NJE OOGRADI NOVU-U ZDRAVLE NASLEDNIKA-KERAĐORĐEVIĆA PETRA-VAŠE OBITEJI IKONA SVETA-U KOJU VAM SE POK..IM..DA OPROSTIŠ DRAGI Grujo danculo rotovina!!!!!!..

   • Jole opet zboriš jolicom, bez
    joto,vanja klimaš glavom kroz rupicu iglenu!
    Zato si prvi u redu za gamelu tarane! Bolje da si se Perpera držao, da čuješ glasove razuma i istine, polurazumniče i neiskreniče, sa iskrivljenim percepcijama !

 2. Kukavice i uličari miks u Kotoru a ako ko i iskoči onda je uvrijeđeni bivši funkcioner koji traži svoje mjesto po svaku cijenu.
  Takve ste glasali i neja su vi srećni.
  Naravno kao i prošli put pokazaće svoja umijeća i plitkoću.

 3. …SLAVKO-DATI NIJE SRAMOTNIJE “OSLOBIDIOCA PRIJETNJE”-OD PRIJETNJE “METODAMA BOŽA BJELICE-ATAK NA”IDEOLOŠKE NEISTOMIŠLJENIKE”-…IZ ŠUME”?…I TO OD KOGA?..OD “PREŠEDNIKA SVIH GRAĐANA MOJE DOMOVINE-BEZ DRŽAVE”..DRUGA GOSPODINA”PION-IRA” KASAPINA I GROBARA SA DEDIJA-I ČLAN “TRUBAČ” KVARTETA “4M”omira MILOŠEVIĆA I Mila MAROVIĆA”?!

  DAKO OVO OBJAVIŠ…?

  • Jole ne p..i časti ti ako časti imaš.
   Da ti je dvine ure da komanduješ ili batem da uređuješ program na Skali npr?
   Śedi i prismrdi više.

   • ….”MOJ Galebe..KOMITO IZ VRMAC ŠUMA-Ljeskovca”…”POKUŠAJ, KAD MI “OTPISUEŠ”-DA TO RADIŠ NA NAČIN-DA SE”BATALIŠ OSOBENOG ZRCALA”-U KOJEGA VIDIŠ SAMOG SEBE-“SIRAK TUŽNI BEZ SVOJEGA “ja”……KAKO JE TO DIVNO KAZA NJGOŠ:”MAJMUN SEBE GLEDA U ZRCALO”?!!!..POZDARV TEBI I TVOJOJ OBITELJI-POTOMCIMA-VRLIH ULIZI…G.ICA-SLUGU SVAKOM, GOSODARU-OKUPATORU!..!!! ODMORI I “PUSTI VLASNIKE(miliciju) TVOJE “TESTA ROTO”..DA “RADE SVOJ POSAO”-PO ĐE KAD I “BREZ TVOJE”POMOĆI”?!!

 4. Usukali su se svetosavci, a nasukani će biti, jerbo ne znadu ko im glave nosi.
  Kompromitovali su se četništvom, a đe su im oponenti iz sopstvenih redova,
  muče ko bidze, kukavice cara Lazara,
  lažnog i lažu, kao i svi srbi, kako
  reče Dobrica preletač, bez krila !

  • …DANU LJEBA TI I SOLI TI-A KAKO STE SE VI-TVOJI PRETKIĆI TALIJANČIĆI-OVRINI PITOMČIĆI-USUKALI..OSTALI BREZ PANAIJE IZ KORITA MADRE MIE DUĆEOVE ITALIJE-1943.godine-(KAPITULIRLA VAM KA MOKRTA INTAKANA KUČKA!)..BOGU MI NASUKALI-PRELETAČI-U BUDOŠKU PEĆINU-KAD VAM JE-AGENT “OVRE” KRSTO ZRNOV -KRILE-KRILAŠ..PRELETAČ-R E K A TVOJIM PRETKIĆIMA -PAŠIM KUKAVICAMA-IZDAJNICIMA CRNOGORSKE-ISTORIJE I TRADICIJE(primjereno-samo tvojoj NECVENOJ petokrakolisici-viripizgu…ci?)…”NAŠA STVAR JE PROPALA!…KO NIJE-OD VAS KRIV I KO NIJE OKRVAVIO RUKE- NEKA IDE-VUCA SE DOMA…! A MI OSTALI-KAKO MORA!…NA SUD-SUĐENJE! U PEĆINU NASTA LELEK I POTLA MUK…MUK I LELEK..-I ONDARAKE ZAMUČAŠE KO bidze-KAO I SVI IZDAJNICI CRNOGORSKI…ĆIJI POTOMCI-VI EVO 32 GODINE NE PATIŠETE-U TAKMIČNJU KO ĆE PRIJE I BOLJE IZDATI DOMOVINU PETROVIĆA NEGOŠA-…ZIDANU I GRAĐENU I PRIJE I POSLIJE KRVAVOGA VUČIJEGA DOLA–NA KOJEMU SU SE KOTRLJLE GLAVE MNOGIJE PAŠA I BEGOVA-POŠEČENE OD SABALJA CRNOGORSKIH I HERCEGOVAČKIJE-JUNAKA HEROJA-KAKVI SU SE MOGLI RODITI SAMO U STAROJ CRNOJ GORI I ISTOČNOJ HEREGOVINI…
   !!!
   ZATO KUKAVICO ZAPIŠI!!! JER VIĐU KAMI PAMTIŠ-I TO ĐAOLJE NEZNAŠ VIŠE NO LI KRMAČA NA PRAZNO KORITO-DRAGI Grujo danculo rotovina…UZ NADU-DA TE POGATI SE GORAMA I ŠUMAMA-PA ĆE TE ZA GOSPODAROM U ŠUMU..”PO VAŠEMU OBIČAJU-“KONAVOJSKOME”…”BJEŠTE NOGE PO…VE BLIZNICA”?!!!!!!

   • Jole pišeš jolicom i ne znaš što zboriš.
    Vidi se da si se začetničio i ufatio Njegoša, koji je (kako Ćoso piše
    na crnogorskom, “izmislio srpsku nacionalnost Crnogoraca”, u tome je i kvaka)tada srbijao, ali ne i današnji glavari, a Tvoja je testa
    šuplja ka pašabrod , bez petokrake
    sa srpom i čekićem, kao da te ko
    opaučija mokrom čarapom.
    Vidi se da nisi čitao Konfučija i
    Put velikog vođe > Mao Ce Tunga!
    Bazdiš sa svim popovima i četnicima, ka mućak pokvarenog
    jajca žbaćenoga i kruha Ti
    brašnjenog crnoga !
    Ne potpiruj fitilj bureta baruta, još nisi odgovara za “predigru”90-ih’
    a mutiš bez prestanka na ovi portal.
    Ne brini za Dančulovinu, ona je Nesvrstana i Crnogorska , senza
    preletača, potkreśanih krila, poput tebe i sl. pesto kupjevine
    anti-socijalističkijeg snaga i nauma.

    • ..OĆE TE LI SLAVITI DGODINE 3O GODIŠNJICU SA PREPOLOVLJENIM KVARETO “4M”ilom MAROVIĆEM-liši pasanog polovičnog kvarteta “M”OMIR ILOŠEVIĆ”-EPPHALNOG SVETORATA-NA KOPNAVE I DBROVNIK-U OBRANI SER BPSTVA I KOSOVA-TOČNO ĆE DA BIDNE 3O VŠIJE PAŠIJE GODINA-POKOLJA-PLJAČKE-PALJENJA KONAVALA IDUBOVNIK-VUKOVARA-SREBRENICE..DAKO ZAKUČIĆ MEDAJU “KACO DE ORO”-SA KONAVOJSKE USPJEHE?!!!

 5. Slavko, mrčna je to njihova pobjeda na izborima , kada im nema realizacije predizbornih obećanja i ideja, ovo im je najveća prevara sopstvenih birača…..
  Ako bi pokušali da mjenjaju nešto..tu je Dritan sa prutem da im da po prstima…mislim na prozapadni kurs I državni status i simple.
  Ovo im nije pobjeda već najveća sramota u novijoj istoriju.
  SPC će morati da sluša što im zbori ulcinjanin uz svo moje poštovanje istog, a frontovci već ne pričaju što su pričali.
  Jasno je ko je dobitnik a ko gubitnik na ovim izborima jer Crna Gora ide istim putem što ga je trasirao Milo Đukanović.
  Veliki pozdrav

   • Jordanizovani kuśo prčanjanski, što si se uskopuštija?
    Polako u tim širokim gaćetinama, idu šipci i žižule, a spremi i onu lumrelu sa čvornatom ručkom,
    što si je donio iz Glavatičića, to i vrapci znaju, iđe stađun pjove,
    a bači malo fažole na pjat, mjesto tarane !
    Ostara si , a pameti se nisi dozva,
    dođi preko Gurdića , da ti pokažem novitade, idemo na
    kafu u Perpera, pa na pletene
    škembiće !

    • …DOBRO PAZI I RAZMISLI ŠTO RADIŠ-RADITE U Perper…? ČUVAJTE ZDRAVLJE..DA TI-VAM IZ ŠKEMBIĆA…IZ ZATVORENE PROSTORIJE-NE “ULETI U ŽBATULU CORONA-19/2O”…PA DA MORAŠ-MORATE “U KARANTIN U VRTIĆ-MARTINIĆI”-VLASNIKA SAVELJIĆA-ČE SU U IZOLACIJU-TVOJI-VAŠI SUNARODNICI BIOLOŠKOG PORIJEKLA SA MORA…-“PRVOBORCI ABlejalice.1989 KONTRAREVOLUCIJE-U ZAŠTITI SER BPSTVA I KOSOVA”..KOJI SE SPREMATE DA(JOPET) IDETE U KOMITE U ŠUMU-DA NASTAVITE SA “NEDOVRŠENOM OBRANOM SRBA I CRNOGORACA-KOJIMA JE JOPET TESNO U DRŽAVI KOSOVA” ODAKLE SI/STE ŽLJEGLI…?!

     • Joliću bit će tebja tisno na perzagnu, naselju bež ulica, a micaćeš se i sa društvenih mreža,
      kakve te komite spopali, tamo Tebi i njima, mi smo za ustanak i
      boljševizam, ako mir ugrozite,
      to je bolje od tvoje balavurdije, koja je “pobjedila” kroz uši od igle, sa tobom kao starim naprstkom i uvlakačem !
      Klipsone i para kiklopu ne keveći na Crnu Goru i ne smrdi sa trulim srpstvom , Rista prokazanoga i
      Tebe kočijaša, usukanih nogavica, od širokih gaća, spremi se za konstanje i žinžule .
      Odoh, navi čas poslom u
      Gradiošnicu po pelin i još štogođ.
      Javi se u Perper , ako ti basta,
      mučenica je na Moj konto, jerbo sam čuo da si težak na takujin,
      vele da si ga napunijo balinima, pa je težak oko kilo, ali da si zato brz na perun!
      Takve kao ti ne može operat ni Plavi Radijon iz nekadašnje Rivjere
      Vučković LjubiSava.

     • Jole nisu se ni formirali, a već se ćapavaju ovi tvoji oslobodioci ili
      bolje reć , jahači apokalipse.
      Upregnuli Tebe kao raśedlano kljuse, pa naruči bar novi, udobniji samar, i pazi da te ne nasamare ili
      o šamare, repicom od kobile i
      ne stave sedative u zobnicu !
      Posebno pazi da te ne upregnu u arnjeve, treba proć i kriz šipko vinu.

     • …PRVO ODGOVORITE NA “pitanja iz vaše prakse”-PRETKIĆA VAŠIJE ..”Demokracija je..i kAd…”…ponašanje Krsta Zrnova-PRIJE I POTLA Budooke pećine-kad mu je OVRINA Madre mia italija-RIKNULA-KA KRAVA JALOVICA SETEMBRA.1943-KA VI 3O.AVGUSTA.2O2O GODINE!..PA ONDA DA JA ODLUČIM-ŠTO SVAMA U KOJE FOSE DA VE ZATRPAMO-DA VIŠE NE VONJATE-“NA OBRANU SER BPSTVA I KOSOVA U SVETORATU ZA MIR NA KONAVLE I DUBROVNIK”-1991/1999 GODINE…”KROZ ŠIPKO VINU”!!!!

  • …I KAD VOĐA-LIDER CRNOGORSKIH LIBERALA-POTOMCI RANKA I SLAVKA I KOMPANIE BELE-PRED OVE PASANE “NEOČETNIČKE IZBORE”-OBEĆAVAJU BIRAČIMA DA ĆE REHABILITOVATI I SPOMENIK MU PODIĆI KRSTU ZRNOVOVE…ZAKLETOM “crnogorcu-OVRINOM PITOMCU”-PO KAZIVANJU SINA MU NIKOLE KRSTOVA-NARODNOG HERJA TITOVE JUGOSLAVIJE-(OSTALO JE ZAPISANO DA JE OVO TITU ISRIČAO NIKOLA-1943)-DA MU JE “TAJO BIA TAJNI AGENT ITALIJANSKE “OVRE” OD GAETE-DO CUCA-1944 GODINE”…?! INČE JE KRSTO ZRNOV “POKAJNIK-KOJI JE TRAŽIO OPROST OD NAJVEĆEG KRVNIKA CRNE GORE I CRNOGORACA PETROVIĆA NJEGOŠA- KRALJA KERAĐOĐEVIĆA-DRITO IZ LIJEŽA-BELGIJE 1926 GODINE! I GLE ČUDA KERAĐOĐEVIĆ-ŽALOSNI UNUK LOZE PETROVIĆA NJEGOŠA-PRIHHVATI MOLEBAN-I PONIZI VEĆ SAMOPONIŽENOG-KRSTA ZRNOVA I ODOBRI MU POVRATAK U CRNU GORU-U KOJU SE VRATIO IZ BELGIJE-1934 GODINE I NASTANIO U NIKŠIĆE-ĐE MU JE KERAĐOĐEVIĆ REGULIRAO PANAIJU-PENZIJU..UZ PITANJE..:”A JEL TE-ZNA LI SE I KOLIKO MU JE LESO KERAĐORĐEVIĆ VRNUO MEDALJA-SEM ONE SA BREGALNICE…ĐE JE KRSTO DOBIO ČIN KAPETANA-KOMANDIR BIJAŠE KRALJEVE IZVIĐAČKE ČETE!!! VALDA MU JE TO CIJENILA I ITALIJANSKA “OVRA”-PRI NJEGOVOM PRISTUPANJU “BRACKOJ ITALIJANSKOJ OVRI”..REĐINE- PORIJEKLOM SA CETINJA… CRNOGORKA?

  • …ZALUDNJA JE-SVAKA PRIČA STEBOM?!…STO PUT SAM TI REKA-OPOMENUO TE-UPRCAVAO TI U ROTO TESTU-DA KAD MI ODPOZDRAVLJAŠ-OPONIRAŠ…BAČI ĐAOLA I ZRCALO..JER TOLIKO SI U SEBE ZALJUBLJEN DA U ISTOM(što bi Njegoš reka-pa zapisa!)-“MAJMUN SEBE GLEDA U ZRCALO”?!!!!

 6. Oće to oni, da vrate verbalni delikt !?!
  A ko će “čekat” kà glineni golub ?
  Obratite pažnju na provokatorice, po javnim mjestima, koje “glasnošću”,
  srbuju, prckaju i provociraju, u
  marketima i pjacom, posebno subotom.

 7. Slagao a da nije ni trepnuo.
  Dritko je javno rekao da he Skala radio ratnohučhački medij ma se ne oglasi tzv. Udruženje nezavisnih novinara.
  Ni kad ih je brutalno Timur vrijeđao a posebno Dubu.
  S r a m n o

 8. Tako je Śata nedaj se!
  Oslobodili su oni samo ono što nijesu imali nikad a misle da sad imaju, kad su tobož vlast.
  Nemaju oni m… za fer plej nikad.

   • …FALITI VAM NEĆE CULJKE-BEZ VEZANIH VAPORA-ZA Bitve!..A ŠTO SE TIČE KRIVOKAPIĆA-KRIVOMOZGONASAĐENIH JE BORA MI BILO I DO SADA -I VAMA SA NJIMA BIJAŠE FINO..?!

    ZATO Blitva AVANTI!!! PRED VAS SU “VELJA DJELA”-UZ PROBUŠENA KORITA..?! MORAĆE TE SE PRIVIKAVATI-“NA ŠUMSKE KAMENICE”-OKLE SU SE VJEKOVIMA RANILE-I REUŠILE ZMIJE I ŽABE KREKETUŠE..I VAŠI PRECI-PASTIRI SVOJIH POTOMAKA-VAS ŽABACA…KREKETUŠA?!!.

    • Jole pičvajzu ne može te oprat ni
     PLAVI RADIJON i z Rivjere!
     Sapunoca te iźela, ražentaj se i ne
     kakinjaj puno .

     • ..KRIMINALACA-DOŠLI STE NA VLAST IZ BOSANSKIH ŠUMA-PREKO KONAVOJSKO DUBROVAČKIH PLAŽA .MORSKIH ŽALA…1991 DO 1999-GODINE…!!! POSLIJE “OVJEKOVJEČENE POBJEDE-LIKVIDACIJE USTAŠA ZA NAVIJEK”-KAKO MILIDRAG OBEĆA IZ BIOGRADA-1991….A PRIJE TOGA -199O GOINE -NA TV POLITIKU NA SRED TERAZIJA:”PRETRESE ISTORIJU-VAŠIH PREDAKA..RIJEČIMA UTJEHE-POZIVA NA (PO)KLANJE ONIH KOJI SE NE KRSTE SA TRI PRSTA-KA VI PONOSNI “CRNOGORCI-VI NA SER BPSKO PORIJEKLO I CRNOGOSKU DRŽAVNOST,I NA SLAVNU ISTORIJU SER BPSKOGA NARODA…”…?!…E BO…?

      LJEPE POZDARVE VI ŠILJEM-(JOLE DRIJAK)..SA SVETOGA MJESTA-SVETE RUMIJE I SA BALADURA-LIMENE-OD LATE ZARĐALE CRKVE-OBLOŽENE KAMENOM-OD KOJEG SE PO CRNOJ GORI ZIDAJU KRMEDARI-ZA MANITU(VAS) PRASAD-BEZ PEDIGREA-NALIK NA VAS Gruja..DANCULO VINE.Pera GUDINA SA GURDĆA…..kAŠTIO PARILA-APARTMANA KRMEDARA..DUŠANA MARKOVA…!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]