Osmjeh za najmlađe u prvom privatnom kotorskom vrtiću

10
Tanja Popović

Tanja Popović

Tanja Popović

Kotor će uskoro dobiti prvi privatni vrtić pod nazivom “Osmijeh” čija je direktorica Tanja Popović.

Vrtić se nalazi pored zgrade “Obnove” u Škaljarima koji je upriličen za boravak i vaspitni rad sa najmlađima uzrasta od 3 godine do polaska u školu.

U vrtiću za sve vaspitne grupe će raditi vaspitači, medicinska sestra, ali i konsultanti, pedijatar, stomatolozi i defektolozi, kazala je Popovićeva.

Pored programa koji propisuje Ministarstvo prosvjete Crne Gore, novi privatni vrtić dobio je i licencu Kembridž sistema obrazovanja engleskog jezika koji će učiti mališani, budući da u najranijem uzrastu djeca najlakše i uče strani jezik.

U vrtiću će se posebno pratiti individualnost djeteta od samog dolaska u vrtić do odlaska kući.

Svaki trenutak biće osmišljen, a cijene za ovaj vrtić zavisiće od vremena boravka djece u njemu i biće u skladu sa uslovima koje vrtić pruža, kazala je Popovićeva.

10 KOMENTARI

  1. Svaka cast !!! Ko je ijednom razgovarao sa Tanjom zna da se radi o izuzetno pozrtvovanoj, postenoj i dobroj prije svega majci i supruzi a onda i prijateljici . Tanja sve cestitke i samo naprijed!!!

  2. Za ostalo ne znam , viđećemo , čuće se odma ali za hranu sam sigurna jer nije teško da bude bolja i kvalitetnija od one koju mali dobijaju u državnim vrtićima.

  3. Nadam se da nece biti mnogo skupo,a odusevljava me ideja oucenju engleskog jezika u vrticu…….Kada pocinje sa radom vrtic?

  4. Fala Bogu jedva čekam. Neka košta koliko košta ali će biti evropski sigurna sam. Znajući Tanju, biće to prava cvijetna bašta za male.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].