Osmomartovsko žensko veče

3

sa jedne od fešta u MZ Škaljari

Duška Petrović

Duška Petrović

U mjesnoj zajednici Škaljari za Međunarodni dan žena 8. mart biće organizovano veče za mještanke, ali i sve žene sa dobrom energijom koje žele da se opuste i proslave ovaj dan.

Ovo je u ime organizatora za Skala radio kazala Duška Petrović, predsjednica mjesne zajednice Škaljari.

Biće priređen švedski sto, bogata lutrija uz muziku i druženje za pravo ženko opuštanje na ovaj datum u 19 sati.

Muškarcima neće biti dozvoljen ulaz, oni neka bar te noći ostanu doma i čuvaju kuću, kroz smijeh je kazala Petrovićeva.

Ovoga puta fešta je predviđena samo za žene, pa kada bude neka druga manifestacija i kada nam muški budui neophodni onda ćemo i njih zvati.

Nije riječ o feminizmu, jer smo mi tradicionalno vaspitane, majke, žene babe, starinskog kova, pa nam je i sama riječ strana, kazala je Petrovićeva.

Ona najavljuje feštu punu pozitivne energije kakvu žene nose, Škaljarice posebno vedrog duha i sebi za dušu, i na kraju konstatuje da će to biti prava bokeška fešta.

3 KOMENTARI

  1. Mogu li ja doć maškaran u trbušnu plesačicu, izbrijaću i noge i drob jer i na njega imam malo dlaka, a struk mi je bolji nego polovini žena tamo .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]