Osnivačka skupština Građanske inicijative 21. maj zakazana za 5. februara

0

Zbog velike podrške, i u susret predstojećoj konstitutivnoj skupštini, a kako bi svim zainteresovanim omogućili da učestvuju u radu, kreirana je platforma koja treba da ubrza proces registracije osnivača, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Osnivačka skupština biće održana 5. februara.

Građanskoj inicijativi 21. maj i njenom Proglasu podršku je, po obrađenom materijalu, do sada dalo preko 2500 ljudi.

Iza Proglasa i Pokreta GI 21. maj stali su brojni intelektualci, akademici, profesori, ljekari, advokati, novinari, sportisti, slikari, studenti, radnici, pomorci, penzioneri, koji su zabrinuti usljed tendencija narušavanja temeljnih vrijednosti Crne Gore kao sekularne, demokratske, građanske i evropske države.

U međuvremenu, na adrese osnivača stigla je podrška većeg broja organzacija, udruženja, dijaspore, koji su podržali osnivanje GI 21. maj podržavajući Proglas.

Građanska inicijativa 21. maj osnovana je kao široki društveni i državotvorni pokret slobodnih crnogorskih građanki i građana, kojima je cilj očuvanje i afirmacija temeljnih vrijednosti građanske i slobodne Crne Gore.

Podršku je moguće dati OVDJE.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].