Osnovano Udruženje Tre sorele

2

Na Skupštini Bokeškog Foruma je donešena odluka o osnivanju Udruženja “Tre sorele“ koje će se u skladu sa programom Foruma baviti pitanjima socijalne pravde i socijalno zanemarenih kategorija, a posebno zastupanjem principa rodne ravnopravnosti.

Za predsjednicu je izabrana Sandra Sindik, književnica i slobodna umjetnica, a za potpredsjednicu  Mirela Štilet.

Udruženje “Tre sorele“ Bokeškog Foruma će nastojati da u tri bokeške opštine ostvarivanjem svojih ciljeva doprinese opštem dobru stanovnika Crne Gore, navodi se u saopštenju Bokeškog Foruma.

2 KOMENTARI

  1. … i iskreno im čestitam što su osnovali Udruženje “Tre sorele”! Iskren da budem,strah me-da ne završe-dožive sudbinu “v i l l a T r i u m S o r o r u m s e u P a r z a g n i”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].