Ostvarenje opštinskog budžeta pred kraj avgusta skoro 70%

1
Biljana Peranović

Biljana Peranović

audio: Biljana Peranović

Porez na nepokretnost za 2016. godinu u opštini Kotor je planiran u iznosu od 3 milona i 700 hiljada eura i do sada je naplaćen u iznosu od 2 miliona i 700 hiljada eura, što je preko 71%.

Ovo je za Skala radio saopštila Biljana Peranović, sekretarka Sekretarijta za lokalne prihode.

Raspodjela rješenja o porezima, Pošta CG je započela još u junu i raspodjela i dalje traje, jer je ugovorom precizirano da ukoliko se ne pronađe vlasnik nepokretnosti, onda se rješenja dostavljaju drugi i treći put.

Takođe je i Sekretarijat za lokalne prihode opštine Kotor na usluzi građanima koji i tu mogu da podignu poreska rješenja tokom čitavog ljeta, jer zaposleni u ovom Sekretarijatu nijesu koristili godišnji odmor.

Naplata je zadovoljavajuća i kada su u pitanju ostali budžetski prihodi i ostvarenje budžeta opštine Kotor je na današnji dan pred kraj avgusta  skoro 70%, kazala je Peranovićeva.

1 KOMENTAR

  1. Ma bravo vrijedni nasi ! Jutros bura, vreo zrak a umoran mi pogled ide na 7an Djovani. Letrike malo vise od kvarat. Ma bravo ! To je ugodjaj za fureste, Feste false su pasale i gasi se ljeto. Mi ne moramo gledat’ bedeme, oni su za kruzer turiste! Adio vam vrijedni ,,nasi”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]