Otklonjen kvar na sistemu Regionalnog vodovoda

0
izvorište Bolje sestre

Brzom intervencijom službe tehničkog sektora JP “Regionalni vodovod Crnogorsko primorje” i stručnih ekipa, problem na regionalnom vodovodnom sistemu, uzrokovan kvarom na spojnici između dvije cijevi, uspješno je otklonjen u srijedu 20. januara u 18 i 30.

Nakon otklanjanja kvara postepeno je uspostavljena redovna isporuka vode u skladu sa propisanim uslovima puštanja sistema u rad.

To je urađeno radi zaštite regionalnog i lokalnog vodovodnog sistema opštine Budva.

Od jutros je uspostavljeno regularno vodosnabdijevanje opština Budva, Kotor i Tivat.

Kvar na regionalnom vodovodnom sistemu desio se juče, 20. januara 2016. oko 14 sati.

JP “Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ izražava zahvalnost firmama “Exploring“ iz Nikšića i “Bemax“ iz Podgorice koje su odmah po dojavi izašle na teren i zajedno sa ekipama ovog JP-a uklonili kvar u veoma kratkom roku.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]