Otvara se pješačko – biciklistička staza u Rezervatu prirode “Solila“

1
poster Sollila kros

Povodom otvaranja pješačko-biciklističke staze u Rezervatu prirode “Solila“ će u ponedeljak 14. maja sa početkom u 8 sati biti upriličen “SOLILA KROS 2018“ na kojem će učestvovati oko 80 učenika svih razreda osnovne škole “Branko Brinić” iz Radovića.

Otvaranje staze značiće i završetak radova na njenom uređenju, a navedeni radovi podrazumijevali su uređenje pješačko-biciklističke staze u Rezervatu (dužine od oko 1,5 km) zatim košenje, zamjenu dasaka na mostovima, te postavljanje parkovskog mobilijara (kanti za otpatke, klupa), kao i postavljanje info-tabli čitavom njenom dužinom.

Radove u vrijednosti od oko 28.000,00 eura izvelo je preduzeće “Fides“ d.o.o. iz Podgorice, a kompletirani su kvalitetno i na vrijeme sa ciljem da se posjetiocima omogući što kvalitetniji boravak i upoznavanje sa Rezervatom kojim Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore upravlja od 2013. godine, a koji predstavlja istinsku oazu netaknute prirode i tako pruža utočište raznim vrstama ptica.

1 KOMENTAR

  1. Bi se reklo...igraju se/jopet/ DELIJE...otvrajući plivački bazen i sporstsku alu-obije u Škaljare..?

    …Što bi? Kuđ se đedoše ovizi “KRUZER PULITIČARI” u Kotoru gradu od štrafura i kvazi domoljuba-političara..provjeravani-bastardani i ovjekovječeni, u “ratu za mir boži..”na one krave u Konavle-listopada(jopet-listom padoše!) 1991 godine! Nota bene i tader on nam se, na duži period, rodi(ministar vojni-u slobinu džamahiriju?)-rodila ga majka..proletera..naših naroda i narodnosti od planina pa do mora-ispod Ucinja pa do Novoga..u tzv “REZERVATU,a koji predstavlja istinsku OAZU netaknute prirode i tako pruža utočište(azil) raznim vrstama ptica (tičurina-preletača i prevrtača..?)..”?!..Sve iskubeno(plagijati u modi-u našoj maleckoj domovini…) iz predposljednjeg stava, gornjeg napisa-foja..??!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].