Otvaranjem punktova bolja napalata i evidencija boravka turista

2
Mirza Krcić

Mirza Krcić

Mirza Krcić

U Kotoru ovih dana boravi 2 hiljade i 300 gostiju koji su uredno prijavili boravak.

U hotelskom smještaju broj gostiju je na prošlogodišnjem nivou, a u privatnom ih je preko 2 hiljade, kazao je za Skala radio Mirza Krcić, diirektor kotorske Turističke organizacije.

On je podsjetio da trenutno rade kancelarije za prijavu boravka gostiju u starom kotorskom gradu, u mjesnim zajednicama Prčanj i Sveti Stasije, Lastvi Grbaljskoj i u Risnu.

Od 1. jula biće otvorene kancelarije i u Orahovcu, Morinju, Perastu, Dobroti 1 i Bigovi.

Ukupno 11 punktova biće na raspolaganju turistima, a sadašnji podaci govore da će se ostvariti dobar rezultat od naplate boravišne takse.

Kada je riječ o izletničkim turistima, od 1. do 19. juna Kotor je posjetilo 30.850 izletnika, a u isto vrijeme prošle godine bilo ih je 26.177, podsjetio je Krcić.

Od početka  godine Kotor je posjetilo više od 105 hiljada izletnika koji su organizovano ušli u stari grad.

Turisti u Kotoru

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]