Otvoren konkurs sa dodjelu stipendija

0
Tijana Čađenović

Tijana Čađenović

Tijana Čađenović

Konkurs za dodjelu stipendija u iznosu od 70 eura mjesečno studentima sa područja opštine Kotor za 2015/16 godinu je otvoren 17. novembra i trajaće do 1. decembra ove godine.

Pravo na stipendiju ima 30 studenata od kojih 25 osnovnih studija sa građevinskog, arhitektonskog, ekonomskog, pravnog, Fakulteta političkih nauka, filološkog i studenti umjetničkih akademija, kazala je za Skala radio Tijana Čađenović, sekretarka Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti.

Takođe, pravo na stipendiju ima pet studenata specijalističkih studija iz oblasti ekonomije, prava, građevinarstva, arhitekture i lingvistike.

Za dobijanje stipendije svi studenti moraju ostvariti prosjek ocjena minimum 9 iz prethodne nastavne godine, odnosno da su nosioci diplome “Luča“, što važi za studente prve godine fakulteta.

Takođe treba da imaju prebivalište na području opštine Kotor i da prvi put upisuju godinu studija za koju traže stipendije, objašnjava Čađenovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]