Otvoren šalter Pošte CG u Mjesnoj zajednici Dobrota 2 Sveti Stasije

1
otvoren šalter Pošte CG u Mjesnoj zajednici Dobrota 2 Sveti Stasije

Zdenko Zarilo

U Mjesnoj zajednici Dobrota 2 konačno je otvorena mala pošta u naselju Sv. Stasije, koju su dugo očekivali mještani i brojni turisti ovog dijela naše opštine.

Zdenko Zarilo

U ime aktivista ove Mjesne zajednice, njen potpredsjednik i član Savjeta, Zdenko Zarilo posebno se zahvalio Antunu Pani Miloševiću koji je inicirao ovu, kao i još neke ideje u interesu kvalitetnijeg života u Dobroti 2, kako po riječima Zarila ovo ne bi bilo samo naselje kroz koje prolazi Jadranska magistrala.

Za oko tri hiljade stanovnika, većim dijelom starije dobi, koliko broji ova Mjesna zajednica, potrebni su dodatni sadržaji koji će im olakšati život, a pošta je bila jedna od njih.

Zahvaljujući kontaktima koje je ova Mjesna zajednica uspostavila sa odgovornima iz Pošte Crne Gore, prije svega uz pomoć Neđeljka Moškova i Biljane Pavićević realizovana je ideja o otvaranju poštanskog šaltera, kako stariji ljudi i turisti kojih je veliki broj ljeti ne bi išli do pošte u Starom gradu i kako bi se izbjegle ljetne gužve posebno prilikom plaćanja računa.

Poštanski šalter na kome će se obavljati sve poštanske usluge nalazi se u zgradi Bijelića, gdje je i kancelarije MZ Dobrota 2.

Radno vrijeme pošte je od 8 do 14 i 30 svim danima osim nedjelje.

Do šaltera i kancelarije Mjesne zajednice je obezbijeđen prilaz za invalidna lica, podsjetio je Zarilo.

ulaz u Mjesnu zajednicu gdje je smješten šalter Pošte CG

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]