Otvorena pješačko-biciklistička staza u Rezervatu prirode “Solila“

0
Solila

U Rezervatu prirode “Solila“ u ponedjeljak 14. maja je održan “SOLILA KROS 2018“ na kojem je učestvovalo oko 80 učenika svih razreda osnovne škole “Branko Brinić“ iz Radovića.

Djeca su se takmičila u pet kategorija, a takmičari su imali podršku drugara, roditelja i nastavnika.

Pobjednicima i ostalim učesnicima organizator Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore uručio diplome, zahvalnice, medalje i ostale prikladni pokloni.

Ovaj događaj označio je otvaranje pješačko- biciklističke staze dužine od oko 1,5 km, a osim radova na uređenju staze izvedeni su radovi na košenju, zamjena dasaka na mostovima, postavljanje parkovskog mobilijara (kanti za otpatke, klupa), kao i postavljanje info – tabli u Rezervatu.

Radove u vrijednosti od oko 28.000 eura izvelo je preduzeće “Fides” d.o.o. iz Podgorice, a kompletirani su kvalitetno i na vrijeme sa ciljem da se posjetiocima omogući što kvalitetniji boravak i upoznavanje sa Rezervatom kojim Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore upravlja od 2013. godine, a koji predstavlja istinsku oazu netaknute prirode i tako pruža utočište raznim vrstama ptica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].