Otvoreno klizište zatvorilo saobraćaj na starom putu Risan-Grahovo

2
opasno klizište

Nevenka Pavićević

Nevenka Pavićević

Zbog klizišta u naselju Smokovac, stari put Risan-Grahovo, od juče je zatvoren za saobrćaj.

Put na kojem se pojavilo klizište oštećen je u dužini od 30 metara, a nalazi se neposredno ispod tri izvorišta Smokovac, objašnjava za Skala radio Nevenka Pavićević, hidrograđevinska inženjerka u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

O ovoj dionici je donedavno brinula Direkcija za saobraćaj, a sada je u nadležnosti opštine Kotor.

Mada put  još nije zapisnički primljen, predstavnici Direkcije su izašli na lice mjesta i u narednom periodu će pristupiti izradi projekta i  sanaciji puta.

Ovaj put je dugo godina bio  zapušten, kazala je Pavićevićeva i objasnila da je riječ je o velikoj količini vode koja podlokava teren, ispira čestice gornjeg i donjeg sloja puta i stvara klizište.

Put Risan-Grahovo je do daljnjeg zatvoren za saobraćaj na dionici od Smokovca (Gornji majdan) do naselja Ledenice (Metkova voda).

oštećen put

2 KOMENTARI

  1. Za klizalište svaka ćast! Koliko će koštati iznajmljivanje klizaljki? Jeste da je malo udaljeno odgrada ali će kotorani imat gdje izać.
    Hvala Gradonaćelniku i strukturama koje brinu o nama.
    Voli vas Trajko keramićki.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]