Otvorila se rupa na kotorskom kružnom toku

7
rupa na kružnom toku

Rato Brajković

Godina je prošla od kad je saniran dio saobraćajnice na kotorskom kružnom toku.

Danas ponovo rupa, istina mala, koja prijeti da se proširi i ugrozi učesnike u saobraćaju.

Kada će se i na koji način sanirati, Skala radio je pitao Rata Brajkovića, direktora kotorske Direkcije za izgradnju i uređenje prostora, koji nam je kazao da to nije veliki problem i da će za koji dan rupa biti zakrpljena.

Brajković je podsjetio da je prošle godine urađena konstruktivna sanacija tog dijela puta i izlivena betonska ploča.

U ovom slučaju, kazao je on, prosto je pobjegao tampon ispod puta, pa se rupa zbog toga otvorila.

Intervenisaće se tako što će se ubaciti pijesak na tom dijelu, a potom rupa prekriti asvaltom.

Na saobraćajnici kroz Kotor mnogo je rupa i oštećenja koja čekaju sanaciju.

Stručnjaci saobraćajne struke sa kojima smo imali komunikaciju tvrde da je jedino rješenje temeljno sređivanje magistralnog puta.

Sve ostalo je kratkoročno krpljenje.

Nema odgovora na pitanje kada će doći na red sanacija saobraćajnice kroz Boku Kotorsku, koja je, po ocjeni struke, mještana i turista, jedna od najgorih u Crnoj Gori.

7 KOMENTARI

 1. …ali zasigurno općina Kotor-je jedina općina u Crnoj Gori-kroz koju prolaze /jedino /lokalni putevi od Veriga do Veriga i do rijeke Jaške…? Sve druge općine su na magistralnim i regionalnim saobrćajnicama-o kojima brigu briga-borsa pineze-naša domovina mila ND MNE…?!

 2. ..obvještava pučanstvo općine Kotor…da je na “autobanu lokalnog značaja” Muo -Markov trt..ponovo uspostavljen kolovozni saobraćaj-na dijelu puta “Velja rijeka(bivša kuća Sva Jovanova)-do kuće Lesandre Mandić-Pećarevo…vi za vi-u pokušaju izgradnje hotela iz verzibilne studije-Glavati” su četiri zvjezdice padalice-kojem mu se osporava izgradnja-od strane Ministarstva održivog razvoja…Unatoč tome,ipak se očekuje dolazak ministra “održivog razvoja-općine Kotor ,gospar Pavla Paje Radulovića-da ovu saobrćajnicu otvori-u sklopu bačanja kamena temeljca hotela od zvjednica-pod Pećarevo-“vinogradi” Stanka Mićana Đurova..

 3. Haha takva nam je sva rabota kogod da je na Vlasti . Evo nam ne hvali Miksera Pumpi i Kamiona svaki dan iako je Zabrana odavno stupila na snagu . Neko nekoga J..e u zdrav mzak… Komunalci sjede na rivu u kolima i gledaju Mobilni sve mirno posmatraju ali ne reaguju slikao sam sve radove na treci put pa saljem Vijestima da objave sto se u Drevni grad radi …

 4. “…U ovom slučaju, kazao je on, prosto je pobjegao tampon ispod puta, pa se rupa zbog toga otvorila.

  Intervenisaće se tako što će se ubaciti pijesak na tom dijelu, a potom rupa prekriti asvaltom. …”

  Da čovjek ne povjeruje, da se uplaši!… Ovo je odgovor najodgovornijeg čovjeka na ilustrovanu opasnost. Ne reče kako će rupu obezbijediti kao upozorenje vozačima. Dok “ubace pijesak” i skarabuče petljavinu… Koliko će amortizera na autima stradati? Za motociklistu bi ta RUPA mogla biti fatalna po život. Niko nije odgovoran!!

  • po tebi bi se morao zaustaviti saobracaj i uraditi kompletna sanacija…..e blago ti mami sto te rodila takvo pametnog…..

   • Cinjenice obrces. ODAVNA se morala uraditi kompletna sanacija. Sto NOVI nijesu pokazali da su orni na rabotu kao na pljuvanje po DPS? Da su orni kakav si ti LJuta cetnik i pljuvac na “mrtve pokatolicene roditelje” kakav bi to asfalt bio!

   • Ljuti-kruti, ne muti no ĆUTI!
    Odakle ti pomisao da u ovom kratkom komentaru predlažem zatvaranje saobraćajnice?! To se ni implicitno ne da zaključiti. Priziva se samo promptno obilježavanje RUPE, (dok dođu djeca sa kanticama i lopaticana da rupu naspu pijeskom) da vozači ne dožive neugodnosti i štetu za koju NIKO neće odgovarati.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].