Ovih dana počinju pripremni radovi za asfaltiranje puta

1
radovi u dvije smjene

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Na dionici Glavati-Peluzica radi se punom parom na završetku kanalizacionog sistema i vodovodne mreže i to u dvije smjene do kasno u noć.

Radovi teku zahtijevanom i željenom dinamikom, kazao je za Skala radio Pavle Ječmenica u ime nadzora firme “Dahlem”.

Završetak ovog posla se očekuje u roku, krajnji datum je 15. jun, što podrazumijeva dovođenje puta u prvobitno stanje, zajedno sa asfaltnom konstrukcijom, kao i uređenje parapetnih zidova koji su oštećeni tokom radova na ovom potezu.

Na naše pitanje kada će početi asfaltiranje puta, Ječmenica je kazao da ne može precizno odgovoriti, ali će se sa pripremnim radovima za asfaltiranje početi tokom ove sedmice, ili najkasnije naredne.

Samo asfaltiranje puta zavisi i od lokalnih kompanija koje proizvode asfaltnu masu i sigurno će početi uskoro, kazao je Ječmenica.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].