Ovo konačno mora da se makne

8
ovo konačno mora da ode

Prvi susret sa gradom svjetske kulturne i prirodne baštine mora da bude na nivou njegovog značaja.

Ovakve i slične scene moraju konačno da nestanu i da se prostor od Autoremonta, stare “Riviere”, stare kuće Biskupovića uredi i budu prezenca.

8 KOMENTARI

  1. a mozda bi bilo zgodno dati mladim umjetnicima da srede i rade tu neshto. postoji praksa u svijetu da se ruinirani objekti daju na koriscenje nezavisnim umjetnicima koji nemaju atelje da ulaze u napustene objekte (stare tvornice, kasarne, zgrade, kuce itd)

  2. Nemote da se ovo rusi to je kulturno naslijedje dje se skupljaju drogasi, pijancure, loseg morala djevojke i losi momci pa neka ostane to kao uzor i primjer slijedecim narastajima.Ima tu i pantagana i misova i po koji napusteni izbaceni iz doma bizin.

  3. Vjerujem da mnogi kotorani ne znaju da je na ovoj slici korito potoka koji proradi jedanput u deset godina. Voda u potoku dolazi iz Lovćena i ide kroz usjek između dva brijega koji se nalaze na oko 150 metara iznad Kotora. Tom prilikom se vidi veliki vodopad visine preko 100 metara. Samo što se taj vodopad može gledati samo oko jedan sat vremena, dok pada jaka kiša, a onda čekajmo slijedećih 10 godina. Sve jedno, vodopad je tokom sto hiljada ili više godina što je bio aktivan samo jedan sat svake desete godine, napravio usjek u brdu koji je i te kako vidljiv.

  4. Pa, sto se ne mice to vise, samo sto se ne raspane i ne nastrada neko neduzan…. Sa svih strana je ta zgrada u ruiniranom stanju……!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]