Paraplegičari konačno dobili krov nad glavom

0
Kotor

Ljuba Šljuka

Ljuba Šljuka

Poslije dugog niza godina Udruženje paraplegičara opštine Kotor, koje broji oko 30 članova, konačno je dobilo svoj prostor u centru starog grada iza Muzičke škole, zahvaljujući svesrdnom zalaganju gradonačelnice Marije Ćatović, kazala je za Skala radio Ljuba Šljuka, koordinatorka Udruženja.

Prostor je namijemijenjen za radionicu domaće radinosti, a u njemu će se obavljati i uslužne djelatnosti šivenje, krojenje, popravke za sve koji budu zainteresovani.

Takođe će se organizovati i obuke za dobrotsku čipku i konavoski vez, kazala je Šljuka.

U ovom prostoru je i kancelarija Udruženja paraplegičara, a tu je i mala biblioteka.

Šljuka je zahvalila kotorskom slikaru Pavlu Todoroviću koji je poklonio Udruženju svoju sliku za novi prostor i pozvala ostale slikare da sa po nekom slikom oplemene ovaj prostor.

Udruženje paraplegičara sarađuje i sa Udruženjem samohranih majk,i pa će neka od njih možda naći posao u ovom prostoru, osim lica sa invaliditetom kojima je prevashodno namijenjen.

Koordinatorka ovog Udruženja se zahvalila na razumijevanju i pomoći Nenadu Radunoviću, sekretaru opštinskog Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].