Patriotske auto-kolone i ove nedjelje širom Crne Gore: Nastavljamo sa još više žara

4

U Podgorici, ali i širom Crne Gore, danas se organizuju patriotske auto-kolone.

Učesnici su poručili da auto-kolone nisu ni odgođene ni otkazane, te da se nastavljaju sa još više žara.

“Mi nećemo odustati, pogotovo ne u ovom izrazito bitnom i važnom trenutku po budućnost naše domovine i naših potomaka”, kazali su učesnici.

Oni su objasnili da okupljanje nema ni političku, ni stranačku, ni partijsku pozadinu.

“Pozadina svega ovoga je otpor crnogorskog naroda (svih vjera) koji ne želi da baštini život pod plaštom fašizma”, poručuju učesnici auto-kolona, dodajući da će braniti svaki kamen i pedalj zemlje “jer slobodom to se kod nas naša Crna Gora zove”.

Svake nedjelje, kako je ranije najavljeno, organizovaće se skupovi, uz poruku “da slobodna i vječna Crna Gora nikada neće nestati”.

4 KOMENTARI

  1. Kako ćete tek pizdit izdajice!
    Jole,a da nalo s Bratićkom prošetaš do Ercegovine sto mislis .
    Učinheću ave da te povede i tebe jada takvoga.

  2. KAKO VIJEME ODMIČE-OVE AUTO (LIŠENI LJUBAVI I PATRIOTIZMA)-RETROGRADNE SNAGE SVE VIŠE LIČE NA ONE-ABlejalice IZ KONTRAREVOLUCIJE-IZDAJE CRNE GORE I JUGOSLAVJE 1989-1999 GODINE! KOJE SU -OD VARDRA DO TRIGLAVA OSTAVILE IZA SEBE HILJDE LJUCKIH GLAVA-NARODA I NRODNOSTI SFRJ-ZA RČUN I KORIST KASAPINA I GOBARA SA DEDINJA I NJEGO VO G “ČETVOROPREGA 4M”omir MILOŠEVIĆ I Milo MAROVIĆA…AVANTI -KOPITARI!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].