Patriotskipokretotpora „Lovćenskestraže 1990“: CRNU GORU NE PRIZNAJU – SPREMAJU JE ZA IZDAJU!

0

 

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“poziva političke stranke koje zagovaraju interese Crne Gore, da se pod hitno međusobno dogovore i javno pozovu svoje članstvo na okupljanje ispred Vlade Crne Gore radi iskazivanja mirnog građanskog protesta protiv:

  • Očiglednog ugrožavanja državopravnog statusa Crne Gore u kontinuitetu od strane 42 i 43 Vlade Crne Gore, s elementima osnovane sumnje u veleizdaju Države
  • Smjene gospodina Sava Kentere s pozicije direktora bezbjednosno-obavještajne službe(Agencija za nacionalnu bezbjednost–ANB) kao sastavnog dijela sistema bezbjednosti Crne Gore, koji je misteriozno smijenjen na telefonskoj sjednici Vlade, u toku trajanja najvećeg foruma posvećenog bezbjednosti na Balkanu.
  • Angažovanja Artana Kurtija,prijatelja premijera u tehničkom mandatu DritanaAbazovića,za poziciju glavnog inspektora u Agenciji za nacionalnubezbjednost,suprotno zakonu.

Činjenice da članstvo i simpatizeri Patriotskog pokreta otpora „Lovćenske straže 1990“zagovaraju državni patriotizam,baštine antifašizam i u realnom životu žive interkulturalizam,inspirisale su nas dauputimo ovu inicijativu.

„Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama,dok je mora kod  Bara i Kotora, dok je sunca i dok je Grahovca!“

DA JE VJEČNA CRNA GORA
Patriotskipokretotpora „Lovćenske straže 1990“

Povjereništvo zaPodgoricu

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].