Perović: Opozicija u Kotoru pregovara, fotelje nas neće svađati

8
Dragica Perović

Dragica Perović

audio: Dragica Perović

U očekivanju zvaničnih rezultata opštinske Izborne komisije, opozicija u Kotoru pregovara.

Svi oni koji neće sa Demokratskom partijom socijalista su za pregovaračkim stolom.

Zaključak svih onih iz opozicije koji su se predizbornim programom deklarisali da su za razvoj Kotora kojem treba vratiti sjaj kulturno istorijske baštine je da će poštovati struku i da ih fotelje neće svađati.

Ovo je za Skala radio izjavila Dragica Perović, nosilac liste Demokratskog fronta.

Na naše pitanje ko sve pregovara iz opozicije i da li ipak može doći do trgovine mandatima u Kotoru, Perovićeva je ponovila da o formiranju buduće vlasti pregovaraju svi oni koji nijesu sa DPS-om, a njih će građani lako prepoznati.

Do trgovine neće doći, jer je opozicija, kazala je Perovićeva, toliko odgovorna politički i stručno, vjerujući da u njihovim redovima nema onih koji bi politički trgovali.

Podsjećamo, na nedjeljnim lokalnim izborima u Kotoru, prema preliminarnim rezultatima opozicija je osvojila ukupno 17 mandata, a DPS, SD, LP i HGI ukupno 16.

8 KOMENTARI

  1. …ko mi je komentar potulio…eli zbog istine-ili “crne kronike…”? U potonjih( NE 15 GODINA) 27 godina 9 mjeseci i 10 dana od kad su u ND MNE u modi ćetnićki šinjeli i mnogi drugi “šinjeli-dolamice-pelerine”..? E bo…”čije ono bombe tresu Karlovačku Dugu Resu…? Ono ti je Burićeva treća divizija Drugu TITU najmilija…”? Druže TITO mi ti se kunemo…dok TVOJA DJELA ne ISKORIJENIMO…iz PAMĆENJA-PREŽIVLJELIH…koji su ŽIVLJELI kao LJUDI..!!!

  2. Mi u Herceg novom smo preživjeli 15-to godišnju Vlast raznih partija u četničkim šinjelima,zadnja verzija je bila Nova srpska demokratija-Radikali-Pzp-SNP.
    Zadnje dvije godine se promjenila Vlast,i oporavljamo se od kulturocida,ali dekontaminacija i dalje traje.
    Ako kotorani zapanu pod šinljel partije gospođe Perović,neka znaju što ih čeka.

    • Šor “mitar”-ko je došao na VLAST u HN(Hrvati Napolje?)-11/13.januara.1989 godine poslije TERORISTIČKO NAPADA stotine hiljada OBADALIH GOVEDA i MAGARACA-tzv.DRŽAVNOG UDARA /čije vođe bijahu “lijepi i pametni-članovi UK SKJ-CG” Momir Bulatović (osnivač jedinstvenog DPS-a) i Ljubiša Stanković (osnivač jedinstvenog SDP-a)/ i tako diljem od planina pa do mora…od ULCINJA do NOVOGA…i tako dalje i tome slično bezmalo do dana današnjega…sa i bez šinjela-koje nose sve vojske svijeta-ne samo ćetnici?! Znaš “mitre”-skromnost i istina nisu vrlina(potrošačka korpa)-nego potreba da bi čoek ostao čoek-a ne postao neonacističko fašistička krmača…? E bo?

  3. Jeli ovo znači da SDP oped može prevagnuti klackalicu i ući sa DPS om u vlast Kotora. Ako to bude Bukilica će oped ostat presjednik Skupštine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]