Peti dan Kotorskog festivala pozorišta za djecu

0

U okviru XII Kotorskog festivala pozorišta za djecu, u nedjelju 6. jula na trgu Svetog Luke u 20 sati počinje predstava “Avanture gospodina Panča”, londonskog pozorišta “Konrad Frederikson”.

Na ljetnjoj pozornici od 21 sat i 30 minuta gostuje ukrajinsko pozorište sa predstavom “Tigrić Petrić”.

U pratećem dijelu festivala u 19 sati na Pjaci od kina predstaviće se djeca iz Javne predškolske ustanove “Radost” Kotor programom pod nazivom “Kad bi cijeli svijet bio jedan veliki cvijet”.

Na Trgu od oružja u 19 sati i 30 minuta Čaplinovo pozorište iz Podgorice izvešće predstavu “Brod Sangl Bangl Tingl Tangl Kotor”, a u 20 sati i 30 minuta na Pjaci od kina slijedi kolašinskso pozorište Klap sa “Našom djecom”.

Na glavnom gradsku trgu od 21 sat i 30 minuta počinje 15. jubilarni samostalni koncert mažoretki “Fešta” iz Kotora.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]