Petrović Krivokapiću: Evo šta vam neću zaboraviti

5
Aida Petrović

Građanska i mirovna aktivistkinja Aida Petrović, je uputila otvoreno pismo premijeru Zdravku Krivokapiću naglasivši da nije ljudski ćutati na otvorene prijetnje sa pozicije premijera Crne Gore.

“Da budem jasna – osuđujem svaki vid nasilja prema bilo kome i bilo kada. Nemojte da prijetite sa pozicije moći nije u duhu vjere na koju se toliko pozivate jer Vi ne propuštate priliku da javno kao premijer naglasite da ste vjernik”, navodi ona u pismu.

Kako ističe, premijer je napisao da kao otac neće zaboraviti suze svoje ćerke, i dodaje: “ja vam vjerujem”.

“Evo da Vam kažem javno što ja neću Vama zaboraviti:

  • Neću Vam kao majka i otac mome đetetu zaboraviti što nam Vaše politikanstvo donese strah, suze i prezir, zbog imena jer ja pripadam vjeri onih ‘koji smrde na loj, lažni su ljudi nepostojeće vjere’!
  • Neću Vam zaboraviti da ste brzo obesmislili obećanja o luksuznim kolima pa je Vaša ćerka danas u luksuznom službenom vozilu, štićena ličnost, a moj sin kući bez posla i kola!
  • Neću Vam zaboraviti da me u doba Vašeg vladanja zovu fašistom, poturicom i nekrstom i pokazuju put da selim za Bosnu ili Tursku!
  • Neću Vam zaboraviti da ste pristali da budete premijer Crne Gore i ako da ste se Vi pitali država ne bi postojala po Vašem sopstvenom priznanju!
  • Neću Vam zaboraviti što marginalizujete i diskriminišete manjine, gušite javnu riječ i slobodu kretanja svih koji ne misle kao Vi i Vaši sljedbenici!
  • Neću Vam zaboraviti što se obraćate u svojim javnim nastupima samo svom narodu ( “braćo i sestre “), a ne građanima i građankama svih vjera i nacija u Crnoj Gori!

Prema njenim riječima, kao Crnogorka na njegovu javnu prijetnju odgovara Krivokapiću vjeruje poznatim citatom : “Svoju sam zaždio svijeću. Predati se ne mogu i neću. Imaju pravo da me ubiju, nemaju pravo da mi sude.”

“Dakle gospodine Krivokapiću i ja sam svoju sam zaždila svijeću… jer mi basta, a Vi činite što Vam basta i priliči ljudski,politički ,vjerski!”, zaključila je Petrović.

Krivokapić oštro o incidentu na Bogetićima: U vozilu bila moja ćerka, neću vam zaboraviti njene suze i strah

5 KOMENTARI

  1. Izlupetala si se dobro.To sto ti je sin bez ppsla i kola ti je mogao rijesiti bivsi premijer,ovaj je tek stigao,a za ostalo,cisto blebetanje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]