Piperović: Istup Miloševića skandalozan, ko još vjeruje da je URA uništila cigarete?!

4

Zoran Piperović, FOTO:Pobjeda

Advokat Zoran Piperović je, komentarišući sinoćnje gostovanje doskorašnjeg direktora UPC Rada Miloševića na TV Vijesti, poručio u izjavi za Antenu M da je „njegov istup bio skandalozan“.

<<<Milošević: Ne bojim se hapšenja, u šverc cigareta umiješan dio ANB-a, Spičanović i Kentera, Đoko Pavićević označen kao organizator<<<

„Mislim da je doveden u studio da bi optužio ANB, Spičanovića i Pavićevića i da je to bio motiv čitave emisije“, istakao je Piperović.

Kako je kazao, potpuno je evidentno da ono što je Milošević sinoć pričao, a tiče se uništenja cigareta, kod normalnog čovjeka ne može da prođe.

„I što je najvažnije, iz URA stalno stižu objašnjenja kao su oni zaplijenili 155 hiljada paketa cigareta, 155 hiljada paketa cigareta je legalno popisana roba, legalno uvezena, legalno skladištena i zna se vlasnik. Tu robu su oni nelegalno uzeli i nisu je spalili“, kazao je Piperović.

Kako je dodao, za tih 155 hiljada država će da plati nekome 200 miliona.

„Ja zastupam Lenoru i fabriku duvana u Mojkovcu, ona je u tih 155 hiljada i ona je potpuno legalna, i za robu od Lenore i za robu od duvanskog kombinata u Mojkovcu država će za godinu, dvije, tri ili pet morati da plati pare. To je ono gdje je najveća manipulacija“, pojašnjava Piperović.

155 hiljada paketa cigareta je, kako je ponovio, legalna roba, legalno uvezena u Crnu Goru, popisana i skladištena i nikako nije smjela biti dirnuta.

„Prva manipulacija je počela od obilaska luke Bar Aleksandra Damjanovića, Dritana Abazovića i Rada Miloševića. Dirali su tuđu svojinu klasično, a onda kazali da je šverc mrtav i da su uništili šverc. Oni su samo državu uvalili u veliki finansijski problem i ništa više. Ne znam ima li naivnih koji će da povjeruju da su URA, odnosno Milošević, odnosno UPC, zapalili i uništili 155 hiljada.

To je roba koja je bila legalna i koja je imala vlasnika. I tužbe su u toku, vidjećete finale te priče, hoće li ko tada da se zastidi to nije bitno, bitno je da će država morati da plati 200 miliona eura“, zaključuje Piperović.

Upitan da li ima informaciju da je Milošević trebalo da ide na poligraf, Piperović je odgovorio odrično.

A na pitanje, da li je, prema njegovom mišljenju, SDT Miloševiću trebalo da odredi pritvor, Piperović kaže da to nije pitanje za njega.

AntenaM    cdm

4 KOMENTARI

 1. Umisle ljudi da su bitni i onda počnu da se guše u sopstvenom egu , kad uvide da se lako i bez njih može.
  Sve što želiš i drugima radiš, desi se tebi.

 2. Država će morati da plati , kao i uvijek …uništavaju nas bogatstvo bez rada, zadovoljstva bez savjesti, znanje bez karaktera, religija bez vjere, politika bez principa, nauka bez ljudskosti i ovo, posebno, posao bez etike!
  Šta smo očekivali, ako smo sve vidjeli i čuli i opet dozvolili prestupnici da budu za najbolje proglašavani.
  Koštaće nas bojim se ova epizoda nesavjesnih djela i odluka, u pravu si Advokate.

 3. Sve je njihovo skandal.
  Ne može ih oprat Jadransko more.
  Ispod cenzusa na svim izborima. Nema ih osim ako ovaj narod nije lud.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]