Pismo podrške Vladi i premijeru naših iseljenika iz Kvinslenda Australija

16
Brisbejn glavni grad Kvinslenda

Kao jedan od iseljenika iz Crne Gore, sa kojima dijelim slične poglede, smatram da je neophodno pojasniti pokušaje destabilizacije i načine djelovanja te samog prezentiranja navodnih grešaka vladajuće strukture!

Stoga i potreba da se javno obratimo građanima Crne Gore i dijaspore, kako bi, doslovno rečeno, predstavili manipulativna sredstva sa kojima se koriste određene opozicione stranke! Koristitit ćemo se isključivo činjenicama, kako bi demantovali njhova lažna svjedočenja pred građanima Crne Gore.

Kada je riječ o Evroatlanskim integracijama činjenica je da smo lideri u regionu sa 22 otvorena poglavlja i sa pozivnicom u NATO! Vjerovatno, kada bi pitali dio opozicije, kazali bi da se to zaslužilo skrštenih ruku i da Crna Gora ne želi NATO savez! Nije samo ta činjenica bitna, recimo takvoj opoziciji je mnogo draža tudja država i tuđa crkva tako da bi njihova čežnja za neutralnošću Crne Gore bila izuzetan ‘garant’ očuvanja naše države, a vjerovatno sa istim epilogom kao 1918. god.

Zahvaljujući državnoj politici Crne Gore imidž nase države samo raste i naš ponos je vraćen. Biti Crnogorac u svijetu danas znači biti cijenjen i poštovan kako to dolikuje jednom Amerikancu, Njemcu, Englezu, Francuzu i tako da ne nabrajamo sve ostale razvijene države. Kada biste upitali našu opoziciju koja izuzetno ‘cijeni’ Crnu Goru i Crnogorce kazali bi da je to poslednja država u koju treba investirati, kako je upropašteno sve šta se moglo upropastiti, prnabregavajući koliko smo samo bili uništeni u periodu kada se nijesmo niti pitali niti odlučivali, niti smo imali mogućnosti da se tome suprostavimo. Želimo napomenuti – upamet se Crnogorci, jer se veoma perfidno pokušava obmanuti narod, kako bi se samo spriječile Evroatlanske integracije i eventualno ponovo izglasala neka nova Skupština sa bijelom zastavom!
Međutim, da Crna Gora nije samo njeno ime, dokazuje i to da je ovaj narod koji je čini tako velikom, tako demokratskom i građanskom, pokazao kako se dijeli suživot sa svim manjinama, sa svom međuvjerskom i višenacionalnom zajednicom!

Ovim putem želimo da direktno damo podršku postojećoj vladi, takođe da podržimo i one koji se iskreno bore za interese Crne Gore i ako se nalaze u opozicionim klupama! Takve partije su i dokaz naše demokratije, a ne one koje koriste demokratska sredstva da bi pokušali srušiti sistem, pa i samu državu!

Boban Stojović
Brizbejn
http://www.montenegro.org.au/

16 KOMENTARI

    • Pa zato ti i preporucujem doktora za grbljane…..javi mu se pod itno i malo procitaj sto pisu dokumenta koja je skupio…..nije dobro da zivite u neznanju

     • Stevo,

      Ako bi dr.Popović napravio kakav sajt o inovacijama u stomatologiji,siguran sam da bi ga vrijedilo pročitati.
      A ovo drugo što i o čemu on piše na sajtu koji pominješ je klimavo koliko i babin zub.
      Za tu tvoju i “zubobolju” koju doktor osjeća kad se vrati u Zagoru o vidi onbovljenu crkvu Sv.Ilije lijeka nema…

     • Stevo, pametan čovjek ne samo da ne govori gluposti nego ih ne čita i ne sluša.

 1. Biti ?????????….u svijetu danas znači biti na listi “cijenjenih i poštovanih” kako to dolikuje…onima koji sebe nazivaju “???????????”-za koje se puzdano zna đe i u koje rabote -kotrobane možete ufatiti “?????????”…”? Jest boga mi jedinoga-jest…?

 2. Napadi hipokrizije su posebno izraženi kod crnogorske dijaspore.
  Preporučujem g.Stojoviću da se vrati u Montenegro i uživa blagodeti ove vlasti.

 3. “Brizbejn…”-prvedeno na naški:” ne brinite i ne mislite-nećemo ni mi brinuti ni misliti-ni Ja/Mi…e bora mi?Ja san vi od onizije-koji “sporo pamtimo-ali brzo zaboravljamo”? Vi nama obetaste prije “refrenduma-2006” nove investicije u staru prastaru-razbucanu prije 27 godina NAŠU i SVAČIJU i NIČIJU (reklo bi se?) RASKUBENU DOMOVINU? Mora da neznate-da mi imao DVA VAPORA umjesto onije trideset/30) od vrhova Rumije do padina Lovćenskije ispod Bara i Kotora-sa upravom s’Luštice-a izvršiteljima ispod Pestin grada–“eks zlatnije njiva”? Zato-kada definitivno odlučite da ulažete(dolore-senca eurića)-da se ne mučite preo banaka->>(da “ne trpite”,da ve vizitaju svjecki majstori- prekomorskog “kotrobana”-šmrkarskih preparata-za podmlađivanje naše budućnosti-“prezaposlene i prezadužene omadine?)<> slanja dolora)<<-naše "Bokeške plovidbe"koja imade svoje "ofis-e" oliti upravu u "Kašun Škaljrski"tik ispod "seockog simitorija"-a kasu(sef) pod Goricom? Življeli i ne mislite o nama-nego o vama zaljubljenima-a impotentnima? Daleko od očiju-još dalje od špagova(džepova)…?

 4. Ne napisa Stojović hapse li i po Queenslandu općinske
  funkcionere pod sumnjom da su opljačkali
  silne meleone $$ ?
  Da li je i tu onaj Aluminijski gigant u Weipi,
  na vrhu poluostrva York, kupio Deripaska,
  uz garanciju Vlade Australije?
  Uživajte vi sa koalama i kengurima, pojma nemate
  kako se ovdje živi i bitiše!

 5. Gospodine Stojovicu, hvala vam sto ste nam iz dalekog Brizbejna otvorili oči, sto ste pokazali gdje je problem, sto ste ukazali na manipulativna sredstva opozicije… Da nije vas ne znam sto bih jutros radio. Čekam vaše sljedeće saopstenje pred izbore.
  Hvala sto ste nam otvorili oči, vi iz dalekog Brizbejna.

 6. FIŠĆA BURA PO PRČANJU, A g.din Stojović to osjeća i zna On, vidi koja su stabla nakrivljena i samo što ne panu i zna, vidi kad pompijeri dođu i miču ih ako su velika da komunalci ne mogu i bodri On, TAKO, TAKO, SAMO TAKO i od takvih pa do onih VAŽNIH pitanja, sve zna i osjeća, pa daje podršku i uči nas male, neuke , tupave, koji ne idemo među neboderima kao on, pa džabe bolje vidimo nebo kad smo po sebi kratkovidi.
  OĆETE LI NAS PUSTIT S MIROM, A ?
  UŽIVAJTE TAMO I LIBERAJTE NAS VAŠEG UZVIŠENOG MIŠLJENJA !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]