PKS: Blamaža Krivokapića na Cetinju, odlepršao mercedesima brže no što je došao

4

Patriotsko komitski savez, sa ogorčenjem i zabrinutošću, upozorava crnogorske građane i ukupnu javnost, da je premijer Zdravko Krivokapić juče na Cetinju javno priznao fundament svoje politike – a to je, da se on sam pitao, Crne Gore ne bi postojalo.

“Ne poznaje istorija ni politička praksa premijera neke države koji se bori da ta država, nestane; ne postoji premijer neke države koji ne uviđa prednost suverene od zavisne države; na žalost, takav premijer postoji i na čelu je Vlade Crne Gore”, ističu u PKS.

Takođe, dodaju, istorija pravnih država nije zabilježila da premijer jedne države vrši podstrekavanje na izvršenje krivičnog djela, tačnije na primanje mita, uoči lokalnih izbora u Nikšiću.

“Jer nam je Krivokapić, “mrtav-ladan” kazao: “Građani Nikšića, ako vam neko nudi pare, uzmite ih,a glasajte za najbolje”, čime bi, u državi jakih institucija, isti čas bio procesuiran. Zanimljivo je da su istu tu poruku primali građani Crne Gore, uoči parlamentarnih izbora, od strane svještenika SPC, na koju nije niko reagovao tada, pa se premijer osilio i javno je ponovio sada! Čime je doveo u pitanje slobodno izjašnjavanje građana, tačnije počinio novo krivično djelo”, navode u PKS.

Prema njihovim riječima, u političkoj ravni, premijer je već prevario svoje biračko tijelo.

“Što nije predmet našeg interesovanja, ali jeste jeftina demagogija koju bi “njegovi” trebali vidjeti, a to je da je u Vladu ušao taksijem, a juče na Cetinje dojezdio sa desetinama pripadnika obezbjeđenja i mercedesima. Iznenadna sjednica Vlade, koja se nikad nije održavala na Cetinju, a kojom su “apostoli” mislili da demonstriraju moć nad ovim nepokorenim gradom, pretvorila se u blamažu, a taj “skromni profesor” je odlepršao brže sa tim mercedesima no što je došao. Građani su mu dali odgovor kakav zaslužuje. Na redu su institucije”, navode u PKC.

4 KOMENTARI

  1. Dosao Krivokapic, zatvorio vam sve do jedne fabrike, obecao neke nove, a ogorceni, inace cetinjski krvavi radnici iz kafana, dje inace po cijeli dan sjede, vikali. 🙂 Eto vam je trebalo pisati u naslovu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]