PKS: Jedan život, jedan dom, jedan grb, jedna zastava, jedna himna za vijeke vijekova

0

Patriotsko komitski savez zahvaljuje svim građanima Nikšića koji su svoj glas na proteklim lokalnim izborima dali našoj partiji i Evropskom timu za Nikšić, čiji smo koalicioni dio.

“Ne krijemo da smo, bar mi u PKS-u, usljed probuđene crnogorske energije, očekivali apsolutnu pobjedu. Ali pritisak velikosrpskih centara moći, aktuelne vlasti, svojevrsna okupacija grada od strane raznih emisara, kriminalnih grupa, kupovina glasova i glasanje na samoj ivici, s jedne, i nedostatak jače podrške od brojnih crnogorskih udruženja, pokreta, institucija i pojedinaca, s druge strane, uslovili su da, iako sa sjajnih 40% podrške, ne možemo vršiti vlast. I to su činjenice”, poručuju iz Saveza.

Iz PKS-a navode, da je Nikšić u suštini ostao crnogorski grad i da je jezgro te crnogorske političke energije, sačuvan upravo u tih 40 odsto glasova.

“I to mora da raduje svakog suverenistu. A da je ovo bila i zaista „bitka za srpski Nikšić“ pokazuju izjave čelnika pokreta URA, posebno Dritana Abazovića, koji je rekao da je ta žalosna partija „ostvarila cilj-da je DPS pao, a da je SDP nestao sa političke scene“”, dodaju iz Saveza.

PKS pita, kako oni kažu, one nesrećnike što su glasali ovu partiju, zar se raduju „nestanku“ jedne stare i uvijek crnogorske partije, kakva je bila Socijaldemokratska partija?

“Iako u drugoj koloni, ni jednom časnom patrioti nije drag loš izborni rezultat SDP-a u Nikšiću, osim onima koji su bili mali i u pelenama, kada su se ti isti socijaldemokrate borile za ovu državu! O pendrekovim snovima kako mu Milo i DPS padaju, zaista ne treba trošiti riječi-kako su oni, sa jednim teškim mandatom, jači od ukupno 18, to samo viša sila zna protumačiti. Među kolima je i mandat PKS-a”, navode u saopštenju.

Iz Patriotskog saveza su najavili da tek predstoji borba za evropsku i crnogorsku Crnu Goru.

“Idemo dalje! Borba za našu evropsku i crnogorsku Crnu Goru se nastavlja. Nikada se nećemo umoriti, nikada se nećemo predati. Crna Gora je Crnogoraca, pričao je stari kralj-i tako je bilo i tako će biti! A svim njenim negatorima i mrziteljima, „u zemlji i inostranstvu“ poručujemo: Jedan život. Jedan dom. Jedan grb.Jedna zastava.Jedna himna. Za vijek vjekova”, zaključuju u saopštenju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]