PKS Krivokapiću: Traženje ‘krivca’ u nama obiće Vam se o glavu

0

Traženje “krivca” u Patriotsko komitskom savezu (PKS) i pokušaj naše diskreditacije, samo će im se obiti o glavu, onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vjera, da brane svoj dom, poručio je u reagovanju Patriotsko komitski savez (PKS).

Kako navode, premijer Zdravko Krivokapić još jednom je pokazao elementarno neznanje i lošu namjeru kada je ponovo apostrofirao PKS kao “dio štaba paralelnog organa Veselina Veljovića, koji rukovodi nama”.

“Sinhronizovanu kampanju u kojoj je PKS označen kao Milov, Jankov i Markov, predvodi upravo #nijemojpremijer, koji nam već dugo crta metu, ne želeći da prihvati jednu jedinu istinu: Da je PKS nastao i zato što njegova crkvena vlada čini sve da Crnu Goru dovede na koljena u svakom smislu i da postoji mnogo građana ove države, među kojima su komite i patriote PKS-a, koji to neće dozvoliti”, ističu u saopštenju.

Tvrde da bi mnogi htjeli energiju i borbenost PKS-a.

“Imaće je samo oni koje srce izvuče na crnogorske ulice da se zajedno izborimo za pravdu u Crnoj Gori. Boli ga, takođe, što je Veselin Veljović kazao da bi rađe bio s nama jedan dan, no 100 godina sa takvom Vladom. Nesposobni političar, a uz to i premijer države koja ne bi postojala da se on pitao, svaku podršku koju dobija naša partija, naravno da će okrenuti ‘na svoju vodenicu'”, dodaju u saopštenju.

Iz PKS-a navode da ništa neće slomiti otpor prema nenarodnoj, krerikalnoj, anticrnogorskoj, antidemokratskoj vlasti koja je naumila da nam uništi našu svetinju Crnu Goru.

“Mogu njegovi portali, mediji, srpska trlababa trač novine, Informeri i Kuriri, lupati do zore, mogu nas razni Sergeji slikavati do besvijesti, privoditi u garaže i stanice, mogu nas udarati autima”, pišu u saopštenju.

Traženje “krivca” u PKS-u i pokušaj diskreditacije, samo će im se, kako navode, obiti o glavu.

“Onog trenutka kada shvate da se digla Crna Gora, njeni građani svih vjera, da brane svoj dom”, istakli su u saopštenju.

Krivokapićevo obraćanje sa “dragi narode”, kako navode, samo pojačava prezir prema čovjeku koji ne prihvata da je Crna Gora država mnogih naroda, a ne samo “njegovog”.

“Njegova opsjednutost da je sve buntovno i plaćeno nekim parama, teška je zabluda u kojoj živi, jer voljeti čisto, bezuslovno i časno svoju domovinu, najveća je plata duhu i postojanju na ovoj izmučenoj zemlji”, zaključili su u saopštenju.

Premijer opet prijeti i tvrdi da Veljović predvodi Patriotsko komitski pokret

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]