PKSCG: Članovi Saveza neće primiti izborne vakcine Vučića i bojkotovaće nove „oštrije“ mjere

0

Patriotsko komitski savez će bojkotovati izborne vakcine Aleksandra Vučića koje šalje u pomoć nesposobnom Ministarstvu zdravlja i Vladi Crne Gore, koja je 75 dana vladanja potrošila na prepucavanje papirima, smjene, čistke i lom države, ne baveći se zdravljem građana.

Otvarajući granicu ka Srbiji, kako bi Vučićevi mešetari šetali do Nikšića, Jelena Borovinić Bojović je direktno odgovorna za uvoz novog, smrtonosnijeg soja virusa, koji se pojavio u jedinoj evropskoj državi, čije stanovništvo nije ni počelo vakcinaciju, saopšteno je iz PKSCG.

Iz Komitskog Saveza navode da aktuelna vladajuća većina pribjegla strategiji prikazivanja Vučića kao spasioca crnogorskog naroda, te da su zahvalnice lidera DF-a, na Twitter-ukako oni kažu izazivaju gađenje.

“Odbijanje donacije od 100 hiljada vakcina, te prepadnuti pozivom jedne nevladine organizacije premijerima Hrvatske i Albanije, da u pograničnim područjima omoguće vakcinaciju crnogorskog stanovništva, apostoli nove Vlade su pribjegli dogovorenoj taktici Vučićevog cirkusa, da „spasilac“ doda tu crkavicu od 2000 vakcina Crnoj Gori! Sramoćenje po tviteru „oslobodilaca“, izlivi zahvalnosti, među kojima i prvog policajca države, samo izaziva gađenje. Iako im termin „spasilaštva“ nije baš srećno odabran, jer je kampanja za lokalne izbore tek počela, nadoknadiće to oni u narednim kontigentima ruskih vakcina, nepriznatih u EU, koje će sukcesivno dobačati Vučić do Crne Gore, zaključno sa 14. martom”, ističu u saopštenju

Zatim su poručili da članovi PKSCG neće primiti vakcine koje su donacija Vučića.

“Od čovjeka, koji na Sretenje, čestita Crnogorcima „najveću srpske pobedu na Grahovcu“, čovjeka koji nam je oteo dva plaćena respiratora, pa nam ih poslije nudio, od čovjeka po čijem nalogu žalosne televizije po Beogradu rade emisije „Bitka za Nikšić 1, 2 i 3“, od čovjeka čiji poltron iz Jagodine, „prijatelj sa Betovenom“, prijeti nedolaskom srpskih turista, članovi Patriotsko komitskog saveza neće primiti nikakve vakcine! Bolje i časno umrijeti kao vuk gorski, no krepavati kao olinjali pas”, dodaju iz Saveza.

Takođe, su najavili, da nove „oštrije“ mjere, koje najavljuje ministarka Borovinić Bojović, članovi Patriotsko komitskog saveza neće poštovati.

“Pošto su i dosadašnjim „mjerama“, do krajnjih granica izdržljivosti doveli većinu malih privatnika, zanatlija, ugostitelja, a paralelno drže otvorene granice, ne vidimo svrhu da poštujemo bilo šta. Pozivamo građane Crne Gore na aktivan otpor! Ako ova Vlada želi da suzbije pandemiju, onda mora zatvoriti sve granice, nabaviti regularne vakcine i organizovati zdravstvenu zaštitu! Sve drugo je surova igra sa građanima Crne Gore, koju nikad nećemo ni zaboraviti niti oprostiti”, zaključuju u saopštenju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].