Pobjednik utakmice vaterpolo sport

1

Mirko Vičević

Mirko Vičević

U okviru proslave Dana opštine Kotor u četvrtak 19. novembra odigrana je vaterpolo utakmica između najmlađih selekcija Vaterpolo kluba Primorac i Vaterpolo akademije Cattaro za buduće vaterpoliste, dječake rođene 2005. i mlađe.

Dobra posjećenost i velike emocije, koje su bile u bazenu, pokazuju da je Kotor uistinu vaterpolski grad i da ne mora brinuti za svoju budućnost, kazao je za Skala radio Mirko Vičević, iz VA Cattaro.

Utakmica koja je imala samo jednog pobjednika, a to je vaterpolo sport na kotorski bazen je dovela mnogobrojne roditelje i prijatelje iz kotorskih škola i pokazala još jedanput da mladi talenti, pogotovo u vateroplu se rađaju, dolaze i redovno treniraju.

Utakmica će sigurno ostati zapamćena, rekao je Vičević, kao prva zvanična utakmica za ovu generaciju koja u decembru prvi put nastupa na crnogorskom prvenstvu koje će biti održano u Kotoru.

Vaterpolo turnir pod nazivom “Svom Kotoru“ otvorio je gradonačelnik dr Aleksandar Stjepčević, a utakmicu su vodili kotorske sudije Slaven Manojlović i Vesko Visković.

Utakmica se igrala po posebnim pravilima, a izuzetna draž je ta što je utakmicu odigralo preko 40 dječaka koji su u jednom i drugom klubu uspješno savladali elemente vaterpolo igre i pokazali par i te kako atraktivnih poteza ispraćenih velikim aplauzom, kazao je Vičević.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]