Počela adaptacija pedijatrije u kotorskom Domu zdravlja

0
kotorski Dom zdravlja

Dom zdravlja Kotor počeo je adaptaciju prostora za organizacionu cjelinu izabranih doktora za djecu.

Predviđeno je da se rekonstruiše i modernizuje kompletan prostor, kako bi obezbijedili kvaliteniji uslovi kako za rad zaposlenih, tako i za boravak malih pacijenata.

Predviđeno je da radovi, koje izvodi preduzeće “Akting” doo iz Podgorice, sa podizvođačima “Incom” doo iz Podgorice i “Spinel” doo iz Kotora, budu završeni do početka februara naredne godine.

Vrijednost ukupne investicije, koja podrazumijeva građevinsko – zanatske radove i nabavku namještaja za pedijatrijsku službu Doma zdravlja Kotor, iznosiće oko 80 hiljada eura.

Dio novca obezbijedio je Dom zdravlja iz sopstvenih sredstava, a ostatak iz donacija privatnih kompanija.

Dom zdravlja Kotor iz sopstvenih sredstava nabavio je i novi Dizel električni agregat (DEA), a adaptirana je i protorija u kojoj je smješten.

Sprovedenom investicijom, u vrijednosti 35 hiljada eura, obezbijedjeno je kvalitetno rezervno napajanje električnom energijom.

Na ovaj sistem povezana je hidroforska stanica za napajanje vodom, liftovi i svi važni aparati, tako da je obezbijeđen nesmetan rad u slučaju nestanka električne energije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]