Počela gradnja autobuskih stajališta u Dobroti i Škaljarima

1
početak radova na stajalištu u Škaljarima

Ivo Magud

audio: Ivo Magud

Na području kotorske opštine počela je izgradnja tri autobuska stajališta.

Jedno je u Dobroti, neposredno prije pothodnika sa lijeve strane, kako bi bila omogućena bezbijedna komunikacija putničkog saobraćaja i ulazak i izlazak učenika srednjih i osnovne škole u Dobroti.

Ostala dva autobuska stajališta se rade u Škaljarima između stambenog naselja Rakite i marketa “Aroma“.

Lokacije za pomenuta stajališta su u skladu sa planom privremenih objekata, a rade se na zahtjev mjesnih zajednica Škaljari i Dobrota, u skladu sa Programom rada Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora za ovu godinu.

To je redovna aktivnost uvrštena u planska dokumenta, rekao je za Skala radio Ivo Magud, direktor Direkcije.

Izvođač radova je renomirana firma “Elektrotim” iz Budve koja je između ostalog na području kotorske opštine radila i javne rasvjete, trotoare u Dobroti itd.

Posao na autobuskim stajalištima trebalo bi da bude završen do kraja ovog mjeseca, a ukupna investicija za sva tri stajališta je 37 hiljada eura, rekao je Magud.

1 KOMENTAR

  1. meni je zanimljivo kako su prije nekoliko mjeseci odredili i označili taxi mjesta a danas preko tih označenih taxi mjesta prave autobusko stajalište. Organizacija na nivou, vidi se da tu postoje i kratkotočni i dugoročni planovi. Sram Vas bilo svoje nestručnosti. stidite se.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]