Počela priključenja objekata na novi kanalizacioni sistem Peluzica- Muo

1
gradnja završena, a sad priključci

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Poslije izgradnje novog kanalizacionog sistema na području Dobrote i sa druge strane zaliva završen je dio sistema od Peluzice do Glavata koji je pušten u funkciju.

Počelo je priključenje objekata na novi sistem i do sada je završeno svega pet priključaka, kazao je za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor.

U toku su još neka priključenja, kao i izrada projekata na osnovu novih zahtjeva građana.

Dragić ponovo apeluje na vlasnike objekata sa ovog područja da se obrate preduzeću Vodovod i kanalizacija za izradu projekata, a potom i samih radova priključenja na sistem, kako bi se oni obavili pod stručnim nadzorom.

Na naše pitanje kada će se nastaviti izgradnja kanalizacionog sistema od Prčanja do Stoliva, Dragić je odgovorio da je ovaj posao u planu, ali da ništa bliže u ovom trenutku ne može reći, jer ova investicija zavisi od obezbjeđenja finansijskih sredstava.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]