Počela rekonstrukcija pristaništa na Žanjicama

0

 

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je prije nekoliko dana počelo sa sanacijom pristaništa na Žanjicama.

Radovi na uređenju ovog objekta pomorske infrastrukture obuhvataju uklanjanje polomljenih betonskih talpi, sanaciju armature i podužnih i poprečnih greda kao nosećih elemenata konstrukcije samog pristaništa.

Nakon pripremnih radova pristupiće se postavljanju novih čelicnih profila preko kojih će biti postavljene drvene grede debljine 12 cm, a koje će predstavljati završni gazišni sloj pristaništa.

Radovi se odvijaju planiranom dinamikom, a očekivanja su da će biti završeni početkom juna, nakon čega će pristanište biti stavljeno u punu funkciju.

Ugovorena vrijednost ovih radova iznosi oko 35.000,00 €.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].