Počela sanacija udarnih rupa na kotorskim putevima

1
rupa prijeti svima

Milivoje Magud

Milivoje Magud

Do Osnovne škole “Njegoš” u Kotoru, do jednog od gradskih parkinga, i do Zavoda za zapošljavanje na Benovu već duže se zaobilazi velika rupa na putu.

U gotovo svakodnevnom saobraćajnom klapsu u ovoj ulici u kojoj se i dalje parkiraju turistički autobusi teško je primijetiti rupu koliko je god velika, i predstavlj  potencijalanu opasnost za đake, tursite i sve ostale koji tuda prolaze ili se odmaraju na obližnjim klupama pored rijeke.

Do kad će otvorena zjapiti i prijetiti pješacima i vozačima pitali smo u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

Milivoje Magud nam je saopštio da je u toku sanacija udarih rupa i ova rupa koja se nalazi na putnom pojasu na Benovu će biti sanirana ove sedmice, do četvrtka.

Nadalje, pitali smo Maguda kada će i na koji način biti okončan veliki problem na glavnoj saobraćajnici u centru grada, preko puta gradske pijace gdje jednom dijelu puta prijeti urušavanje.

On je odgovorio da je to ozbiljnija intervencija za koju treba da se raspiše tender.

“Nije tu samo u pitanju sanacija rupa nego je to malo veći problem i mora se detano sanirati taj dio puta u dužini od oko 50 metara”, naveo je Magud.

On je za Skala radio  potvrdio da postoji  mogućnost većeg urušavanja i da je na pojedinim mjestima već došlo do toga.

“Tu se moraju izvršiti ispitivanja da bi se ustanovilo kakvo je dno tog dijela puta”, rekao je Magud.

ovdje opasno prijeti

Na naše pitanje da li će se na tom dijelu puta teškim kamionima i autobusima zabraniti kretanje i parkiranje, Magud je kazao da bi trebalo uspostaviti jedan vid zabrane, odnosno obilježiti taj dio puta, jer se tu parkiraju i autobusi.

1 KOMENTAR

  1. Neka ih je stid i sram da se trebaju podsjećati da neki osnovni jad učine.Dvije kariole cimenta bačit. To su stručnjaci a za “male” pare rabotaju. Sram grada i vlasti.Ovo barem nije visoka politika.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]