Počele planske restrikcije vode

7

Obzirom na činjenice da su i dalje zaslanjena oba glavna izvorista, Tabačina i Orahovac, smanjena izdašnost izvorišta u tunelu “Vrmac”, kao  i nemogucnost dobijanja potrebnih količina vode iz sistema Regionalnog vodovoda, potrebno je uvesti, sem noćnih zatvaranja, i dnevne restrikcije vode na području cijele kotorske opštine:

Škaljari, Muo, Prčanj, Stoliv i Risan neće imati vodu u periodu od 12 do 16 sati i od 1 do 6 sati,

Dobrota, Ljuta i Orahovac neće imati vodu u vremenu od 16 do 20 i od 1 do 6 sati.

Kostanjica, Morinj, Lipci i Strp neće imati vodu u vremenu od 9 do 13  i od 18 do 23 sata.

Izvinjavamo se potrošačima što prethodna dva dana nijesmo mogli blagovremeno definisati termine zatvaranja vode za navedena područja, jer su vršena mjerenja i ispitivanja sistema po pojedinim zonama, kako bi mogli odrediti najpovoljniji način i minimalno potrebno vrijeme zatvaranja vode.

Apelujemo na građane da imaju razumijevanja za novonastalu situaciju i da racionalno koriste vodu.

DOO “Vodovod i kanalizacija” Kotor

7 KOMENTARI

  1. Sram ih bio so rade.Danima zovemo sa sv Vrace da dodju da iskljuce divlje prikljucenu sahtu za koju znaju i niko se jos nibe pojavio zato sto znaju koje taj sto krade vodu.U zgradi mravinjak na gornjim spratovima nema vode niad je ukjuce ali zato ovi xadonbih spratova prosipajupo taracama.A Roganovic tu zivi pa sto nesto ne preduzme taj nesposobnjakovic.Trebalo mu je 10 god da zavrsi fakultet i na kraju da nije bilo Dps-a jos bi cigare po pjaci prodavao.

  2. Sram vas bilo Lopine jedne.Pkacamo,najskuplju vodu u reguonu,a vi pravite restrikcije,jer niste u stanju obezbijedit srestva koja su potrebna,a vi ste ih oduzeli sa vasih pozicija u nasem gradu.

  3. E bo…?Ja napisah-oni iz “kašuna”regionalnog pritvrdiše “plansko isključenje vode”-radi smanenja potrošnje-ne zarad “isušenja Skadarskog jezera” kroz “guslanje-predaka”:Oćemo li moje zlato na Skadarsko ODIT blato…”? Nego radi obezbeđenja da se manje troši voda(turisti pasali-siromasi ostali-suva k…mokrih opanaka?)-JERBO KAD SE TROŠI VODA IZ TABAČINE I ORAVCA-ILJADU KILA VODE VAM JE 1,O3 EURIĆA,OD KOJIH SE PLAĆA 180% NEUPOSLENIH-A NA BLAGAJNU REDOVITO MJESEČNO ISPLAĆIVANIH”GLASAČA PARTIJA NA VLAST”-U KOTORU GRADU OD BRUKE I ČEMERA..?! A KAD SE VODA KUPUJE-KOJA SE MORA PLAĆATI-ONDA VAM JE ILJADU KILA VODE -O,29eurića REGIONALNOM VODOVODU SKADAR-A RAZLIKA(0,74 eurića)-NEMERE POKRITI PLATE-NEUPOSLENIH U PARTIJSKOM….I KANALIZACIJI-…U “ŠKALJARSKI KAŠUN”…?

  4. Extra…turizam za 10.I ovo malo penzionera pred smrt sto dodju u Kotor i oni ce nam poc…Kako objasnit turisti da nema vode na cesmu????Gdje to mozes dozivjet

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]