Počelo obilježavanje saobraćajne signalizacije

0
postavljanje saobraćajne signalizacije

Vidak Božović

Vidak Božović

Na 17 lokacija u kotorskoj opštini od Škaljara do Risna danas se izvode radovi na obilježavanju “taxi” stajališta horizontalnom i vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, radi regulisanja mirujućeg saobraćaja.

Takođe će se obilježiti parking mjesta u Njegoševoj ulici, kao i parking i stajalište za autobuse pored škole u Radanovićima, gdje je u toku izgradnja novog stajališta.

U zavisnosti od brzine izvođenja radova i vremenskih uslova, radovi se mogu nastaviti i sjutra, a izvodi ih  firma “Alfa project“ d.o.o. iz Podgorice, saopštio je za Skala radio Vidak Božović, građevinski inženjer iz Direkcje za uređenje i izgradnju Kotora.

On je apelovao na građane da ukoliko bude potrebno preparkiraju svoja vozila koja se nalaze na pomenutim lokacijama, kako bi se bez smetnji moglo obaviti obilježavanje saobraćajne signalizacije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].