Počinje “Kotorski krug”

0

 

“Kotorski krug” biće održan od 29. avgusta do 1. septembra na Pjaci od kina u kotorskom starom gradu, u organizaciji Opštine Kotor.

Ova manifestacija ima za cilj diskusiju o važnim pitanjima umjetnosti i društva uz učešće istaknutih intelektualaca/ki iz regiona i građana/ki grada Kotora.

U srijedu 29. avgusta u 20 sati na temu “Njegoš u 3D” govore prof. dr Aleksandar Jerkov, prof. dr Enver Kazaz i prof. dr Tatjana Bečanović Đurišić.

U četvrtak 30. avgusta u 20 sati počinje diskusija na temu “Rješenje jugoslovenskog pitanja”.

Govore: prof. dr Aleksandar Jerkov, prof. dr Enver Kazaz i prof. dr Tatjana Bečanović Đurišić.

U petak 31. avgusta u 20 sati na temu “O kulturnom identitetu” govori Muharem Bazdulj, a na temu “Patriotizam” Marko Tomaš.

U subota 1. septembra u 20 sati počinje diskusije na temu “Zloupotreba crkve i religije” govori Balša Brković i “Digitalno doba i umjetnost” mr Stevan Kordić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].