Pokazano zavidno znanje učenika kotorskih škola u pružanju prve pomoći

1
sa takmičenja

Ilko Marović

Ilko Marović

Minulog vikenda u Kotoru je održano 35. prvenstvo u pružanju prve pomoći za opštinu Kotor, u organizaciji Opštinske organizacije Crvenog krsta.

Budući da vremenski uslovi nijesu dozvolili da se takmičenje održi u gradskom parku, ono je održalo u prostorijama Crvenog krsta u Škaljarima.

Takmičilo se 11 ekipa i to 5 podmlatka i 6 ekipa omladine, a nakon višesatne, dosta izjednačene borbe, prvo i drugo mjesto pripalo je ekipi OŠ “Veljko Drobnjaković” Risan, 8. i 9. razred, dok je treće pripalo ekipi OŠ “Savo Ilić iz Dobrote”, saopštava za Skala radio Ilko Marović, sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Kotor.

Kod omladinaca poredak je bio slijedeći: prvo mjesto osvojili su učenici 3. razreda Srednje medicinske škole iz Kotora, drugo učenici 2. razreda iste škole, dok je treće mjesto pripalo 1. razredu kotorske Gimnazije-ekonomski smjer.

Prvoplasirani, i kod podmladka i kod omladinaca su stekli pravo učešća na Državnom prvenstvu koje će se održati 11. i 12. juna u Sutomoru.

Marović se zahvalio svim učesnicima tamičenja i njihovim profesorima i istakao da su pokazali zavidno znanje.

dodjela nagrada i priznanja

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]