Poklon paketi za sve mlade članove “Princeze Ksenije”

4
sa svečanog skupa

U Lovćencu je, u subotu 24. januara, održan svečani skup svih članova Crnogorskog kulturno prosvjetnog društva “Princeza Ksenija” osnovno školskog uzrasta koji su učestvovali u aktivnostima društva tokom 2014. godine.

Svečanost je održana u Crnogorskom kulturnom centru, uz program koji su izveli predstavnici organizacije “Misija za djecu”, 80-oro djece je dobilo poklon pakete kao nagradu za trud i angažovanje tokom predhodne godine, stoji u saopštenju CKPD “Princeza Ksenija”, dostavljenom Skala radiju.

4 KOMENTARI

  1. Makarije mi posla libre kad one put Subotice- ajdeeee… u ]ir po[a Bokelj i tako ja ne dobi poklon paket j… ga dovečer ću akobogda. Da nijes bio glup sam bi se slabio. Ovako prija od Idža da dobije prije mene. bruka nad brukama. Dako dođe naćas.

    • Bog ti dao moju pamet Maki a prija od Idza nece citat jer joj je vid oslabio pa ti sad vidji kom obojci tom i creve crnogorske i žabure da po snijegu ne gaziš i u pet ura na škverove dolaziš !!!

  2. Neka dobiju te paketice i ja sam paket trebalo dobit ali su me špediteri zafrknuli pa ranije arivali pa pošli a da me ne obavjestu. šoferska rabota a diga sam se prije bijela dana u pet ura da ih prečekam na autobusku. Došao tačno na vrijeme, pet minuta a prije a njih nema. da sam doša deset minuta prije i ja bih dobio paket. Ovako ću dobit k….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].