Poklon za jesenje vojvođanske kiše

1
Lovćenac, Krstaš,CG kišobrani

Za mlade članove Crnogorskog kulturno prosvjetnog društva “Princeza Ksenija” jesenje vojvođanske kiše od sada će biti mnogo prijatnije.

Crvene kišobrane sa crnogorskim grbom, poklon od Udruženja Crnogoraca Srbije “Krstaš”, dobili su svi članovi društva iz Lovćenca i Feketića, članovi folklorne sekcije i dramsko recitatorskog studija, kao i svi polaznici prošlogodišnje škole “Crna Gora, moja postojbina”.

Poklon je uručio Nenad Stevović, koji je tom prilikom istakao da će “Krstaš” i dalje nastaviti da podržava “Princezu Kseniju”, kao jedino kulturno prosvjetno društvo crnogorske zajednice u Srbiji koje svoje aktivnosti bazira na rad sa djecom u cilju očuvanja i prezentovanja crnogorske tradicionalne kulture.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].