Pokret IMA NAS: Pristup suverenističkih partije daje novu nadu – da su i političari kao i građani shvatili da se s onima koje je ulica dovela na vlast može obračunati samo s ulice

0

Cetinje

Saopštenje grupe građana Cetinja

Najavljeni protestni skup u Podgorici śutra u 20h uliva nam nadu da su i političke partije shvatile smisao i karakter naših dosadašnjih poziva za građansku borbu protiv Vučićevih argata koji su prijevarno osvojili vlast da bi se toboš izborili s kriminalom i korupcijom, a onda brutalnom veleizdajničkom akcijom uništili sve svijetle principe koji su obnovljeni 21. maja 2006. godine. Ta ogavna skupina veleizdajnika – krijući se iza demagoških poruka – pretvorila je crnogorske institucije u arene za svoju pravnu hajdučiju po agendi koja je zacrtana u Beogradu, s krajnjim ciljem nestanka Crne Gore i Crnogoraca i svih ostalih kojima je suverena Crna Gora jedini dom. Naša je zemlja pod okupacijom Vučićevih potrpežnjaka koji mekom silom uspješno sprovode ono što otvorenom okupacijom ne bi mogli uspjeti. Dosad su bili uspješni zahvaljujući razjedinjenosti procrnogorskih partija i iluzuji da se s bjelaško-četničkim izrodima može voditi borba u institucijama koje su pod njihovom kontrolom. Pokret IMA NAS kojemu su pristupile i suverenističke partije daje novu nadu – da su i političari kao i građani shvatili da se s onima koje je ulica dovela na vlast može obračunati samo s ulice. Zato se vidimo śutra u Podgorici u 20h, na protestu ispred Skupštine u kojoj veleizdajnici gaze Ustav i ruše naš jedini dom! Te veleizdajnike neće oburdati ni naši političari ni tuđi ambasadori. Oburdaćemo ih mi! A u obnovljenoj Crnoj Gori, u obnovljenim institucijama pravde, pravedno će im se suditi za veleizdaju.
Okupimo se svi, neka vide da nas ima i da nas pokoriti ne mogu! Strah je jedino čega se izdajničke kukavice boje. Ulijmo im strah brojnošću i nepokolebljivošću! Nijesmo mi potomci sluga no heroja koji su hiljadu godina znali čuvati zemlju od fukare kakva danas upravlja Crnom Gorom!
Polazak iz Cetinja je śutra s poligona u 18h.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].