Policija se oglasila o Careviću i pucanju iz topa

12
Carević puca iz topa

Službenici Centra bezbjednosti Budva su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti povodom snimka koju se pojavio na društvenim mrežama, a koji su prenijeli mediju, na kojem se nalazi predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević koji puca iz topa, saopšteno je iz policije.

Kako su naveli, pripadnici policije su obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama lica ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Službenici Centra bezbjednosti Budva preduzimaju dalje radnje u cilju utvrđivanja eventualne prekršajne odgovornosti bilo kog lica u vezi navedenog događaja, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena, zaključili su.

12 KOMENTARI

 1. A vama pipun i vojvoda po kokardu koja odlično paše Dritku a Blečko je nemušto krije.Kad je nakrivi sve je jasno.

  • Kokardu miko ne krije, ko je nosi da ponosom je nosi. Ko je neobrazovan pn je neobrazovan sa i bez kokarde, ko ke lopov, ko je kriminalac on je sa i bez kokarde. A vi bar gradivo za osnovnu skolu procitajte.

 2. PROŠETAJ OD VERIGA PA DO IZMEĐU DVA TUNEELA-DA VIDIŠ ŠTO JE OO KOTORA UČINJELA SER BPSKA CRNOGORSKA STARA GODINA-1989-2OO6 GODINA!…DA NIŠTA-POTOPILI SU JUGOOCEANIJU(OPLJAČAI PRVOBRCI ABLEALICE-KONTRAREVLUCIJE -U SPAŠAVANJU SER BPSTVA I KOSOVA”1989-1999-2O2O.GODINE)-26 BRODOVA POTOPILI-PRIVREDNU ZONU GRBLJ!..A ĐE JE HOTEL FJORD-AUTOREMOT-ŠTAMPARIJA-JADRAN PERAST-EKSPORT BILJE- -AUTOREMONT–JUGOPETROLJE-ZIMSKI BAZEN(VLASTODRŽAČA KLIZALIŠTE ZA VJEŽBANJE-FINASISKIH VJEŠTAKA-KRIMINALACA-ILITI “INVESTICIONIH(VJEŠTAKA)-ILITI VJEŠTAKA-DŽEPAROŠA ..VANBRAČNA ĐECA.. KASAPINA I GROBARA SA DEDINJAI “KVARTETA 4M”omira MILOŠEVIĆ I Mila MAROVIĆA”…VIVA VERO MONTENEGRO”…ZATO VAM PREDLAEM-NE PRDITE VIE-MNOGO BAZDITE NEČOVJEŠTVOM .EVO 32. GODINE CRNOGORSKE LJUCKE POGIBIJE..U KOJOJ ZABORAVISTE NA VAŠE “SPASENIJE-DA NA VRIJEME NESTVORISTE “KOMICKI POZADINSKI “IN CULO AVANTI””-GREOTA BOŽIJA”?!
  POZDRAV OD JOLA DRINJAKA,PENZIONERA IZ PRČANJA!!!

  • A što si ti jole komitašio sa Vladovim Plutom i u magazin od Tre Sorella?
   Jesi platio poreze za te godine?
   Imaš li papire ?
   Ala te ćeram , kà lovac vepra !
   Već ti je pun kašun miševa !

 3. Bata,Bata
  Kolka ti je plata
  Srbija ti milija od zlata
  Samo da ne bude rata
  Bata,Bata
  Budvanski si vladika i pop
  Pali pucaj, čeka top!

  • …SVI STE BILI TAMO DA BRANITE SER BPSTO IKOSOVO-PREDVOĐEI”KVARTETOM 4M”omirom MILOŠEVIĆEM I Milom MAROVIĆEM”?!!!!
   U VZISATIMKADEBUIPOTONJI T U PAKETU SA”KVARTETOM 4M”-NABONIOVO ..DA KLEKNET EI TRAŽITE ORPOST OD “VAŠIH POPOVA”-ZA ONU PGIBIU 119.NEVIIH DUBRVČANA KOJE STE UBUI SA BOSANKE I SRĐ A NA SVETOGA NIKOLU PROSINCA-1991. GODINE?!!!

 4. Bata,Bata
  Kolka ti je plata
  Srbija ti milija od zlata
  Samo da ne bude rata
  Bata,Bata
  Budvanski si vladika i pop
  Pali pucaj čeka top!

 5. Tako je evivasi. Carevica bi da uhapsite za petardu, a Micunovica patriJotu odlikujte sto naoruzan sa dva levora seta okolo. Ali prosla je ta praksa. Polakote.

 6. Nećete krivično odgovarati, slobodno koristite petarde i druge naprave. Ima dosta zaliha ispod ruke. Uskoro srpska nova godina zato se na vrijeme obezbjedite sa petardama i pirotehničkim sredstvima. Neće vam policija ništa.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]