Politički savjet Građanskog pokreta URA napustili Rakčević, Rastoder, Grahovac…

9

Predsjednik Političkog savjeta Građanskog pokreta URA Žarko Rakčević, akademik Šerbo Rastoder, general Blagoje Grahovac, prof. doktor Marko Backović i inžinjer Šefik Nišić, napustili su Politički savjet URA, saznaje CdM.

Oni su tu odluku saopštili na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva i Glavnog odbora URA.

Dosadašnji predsjednik političkog Savjeta URA Žarko Rakčević, je tu informaciju potvrdio .

Potpredsjednica Političkog savjeta URA je prof. dr Maja Kostić Mandić, a članovi su i prof. dr Miodrag Perović, Aldemar IbrahimovićVelija MurićVaselj CamajSlobodan Bobo Mitrović, profesorica Božena Jelušić, prof. dr Rajka Glušica, Ljubiša Krgović, Đođije Vušurović, dr specijalista Dragan Labudović.

Mediji su ranije objavili da nije tajna da su odnosi između formalnog i jednog od neformalnih lidera GP URA Dritana Abazovića i Žarka Rakčevića narušeni nakon izbora 30. avgusta prošle godine i potpisivanja postizbornog sporazuma o konstituisanju nove vlasti između nosilaca tri pobjedničke koalicije”. Tada se, kako se navodi, Rakčević “svim silam” trudio da URA ne bude dio nove vlasti zajedno sa koalicijima “Za budućnost Crne Gore” i “Mir je naša nacija”, te da Abazoviću “nikada nije oprostio formiranje Vlade sa prosrpskim političkim subjektima”.

Aleksandra Obradović   cdm

9 KOMENTARI

  1. Drile napuštaju te najbolji.
    Osta ti Slaven,Pipun,Vojvoda,Šubara i Bečić prerušen u demokratu,no mu maska loše drži.

  2. Sve vjerni DPS-ovci. Svima koji nisu omatufili i kojima pamćenje doseže do devedesetih godina, dobro znaju ko su i što su ovi likovi. I kako su napravili biznis.

  3. E velike štete. Budućnost je na strani mladog i dobronamjernog Dritana, a ne na strani nekad promoćurnih ljudi, a sada krepaća kojima ne preostaje ništa drugo osim da pišu memoare.

    • Tako tebi tvoji bili dobronamjerni prema tebi,ko što je on prema Crnoj Gori,bitan.a ucjenjena.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].