Milošević: Građani ne mogu biti zavedeni pozivom DF-a da destabilizuju zemlju

1
"U žiži" sa Slavkom Mandićem

Crna Gora je stabilna i bezbjedna država i to nije subjektivan osjećaj vladajuće partije već mišljenje i međunarodne zajednice, poručio je politički direktor DPS-a Tarzan Milošević gostujući u emisiji “U žiži” koja se emituje večeras u 21 sat na TV Pink M.

Prilog u tome, kako kaže Milošević, govore rezultati da je Crna Gora pred vratima NATO-a i u dubokim pregovorima sa EU.

“To najbolje govori o kapacitetu i snazi Crne Gore i o njenoj bezbjednosti i sigurnosti”, poručuje Milošević.

Najavu DF-a da će rezultate izbora čekati ispred Skupštine, te da neuspjeh neće prihvatiti, Miloševic vidi kao slabost tog političkog saveza i unaprijed prihvaćen poraz. Dodaje da su Crna Gora i njene institucije spremne da odgovore na sve izazove .

“Građani Crne Gore ne mogu biti zavedeni pozivom pojedinih lidera da rade na destabilizaciji Crne Gore”, ističe Milošević.

Potpredsjednik Socijaldemorkata Vujica Lazovic poručuje da je ovu kampanju pratila veoma agresivna reotirka, ali da bi interes svih trebalo da bude da se izbori završe na miran način kako bi pokazali da smo demokratsko i sazrelo društvo.

Dodaje, međutim, da neke poruke upozoravaju.

U državi, kaže, postoje oni koji nisu bili za Crnu Goru, a i danas su protiv nje.

“Prije nekoliko noći protest ispred tužilaštva i pjesmje od topole do topole je direktno pucanje u građađansko biće Crne gore i mi to ne smijemo dozvoliti”, poručuje Lazović.

U Hrvatskoj građanskoj inicijativi smatraju da bi cijela crnogorska politička scena trebalo da se ponaša kulturno i civilizovano.

“Mi vjerujemo da će ovi izbori stabilizovati društvenu scenu crne gore i da će naša država nastaviti istimkontinuitetom razvoja, poručuje Adrijan Vuksanović, nosilac liste HGI.

Sagovornici su saglasni da bi izbori trebalo da proteknu u mir i demokratskoj atmosferi, te da će svaka partija dobiti priliku da pokaže koliko je uradila i koliko joj građani vjeruju.

1 KOMENTAR

 1. “Građani Crne Gore ne mogu biti zavedeni pozivom pojedinih lidera da rade na destabilizaciji Crne Gore”, ističe Milošević.

  Na promotivnim skupovima paranoično
  papagajiše samo o “opasnosti” – ako izgubi
  vlast da više Crne Gore neće biti.
  Poistovjeti sebe sa državom. L’etet – c’est moi !
  Nigdje ne priča o realnoj ekonomiji, o otvaranju
  novih radnih mjesta…Samo sada umjesto smišljeno
  prevarne fabrike čokolade Cetinjanima i
  Kotoranima obećava Žičaru…
  Pred parlamentarne izbore 2012. obećavao je
  za četiri godine otvaranje 40.000 novih radnih mjesta.
  Tužna je istina da je danas samo u Podgorici 40% više
  nezaposlenih (prema MONSTATU) nego 2012. !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]