Polomljen krov na autobuskom stajalištu preko puta Markata

2

 

Prije nekoliko dana, tačnije kad je počela da pada kiša nakon sušnog perioda u Kotoru, devastirano je još jedno autobusko stajalište.

Odnešen je dio krovnog pokrivača od pleksi stakla.

Niko ništa nije vidio niti se zna ko je to uradio.

Brojni građani su se u četvrtak gurali da stanu u dio stajališta koji još uvijek ima krov.

Kiša je baš tada pojačavala, a kako reče jedna starija gospođa, ovo je još jedan dokaz da nikoga nije briga za građane.

Ispred se parkiraju taksisti, a automobile tu parkiraju i pojedini vlasnici štandova sa pijace, pa teško da nekad autobus može da priđe.

Ukinuli su pješački prijelaz, pa sad moramo preko parkinga da dolazimo do stanice.

-Niti ovo što valja niti funkcioniše u Kotoru, ogorčeno će druga, koja nije mogla da se sakrije od kiše. Unutra su se ugurali srednjoškolci koji su čekali školski autobus. Nikome nije na pamet padalo da ustupi mjesto starijim damama. Tako je to danas kod nas. Nema više onog našeg vremena kad se znao red i ponašanje. Kad su se stariji poštovali. Pogledajte u kakvom je stanju stajalište. Lijepe plakate, reklamne poruke, lome. Komunalna policija to gleda a ne reaguje. Što ne postave video kamere. Jeftinije su od opravki. Neće. Ovako će nešto biti i za pojedince.

Pozvali smo rata Brajkovića, direktora Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

On je kazao da će pod hitno poslati ekipu da vidi o čemu se radi.

Pretpostavljamo da je ekipa bila, ali krov na stajalištu još nije popravljen.

A kiša pada svakoga dana, posebno u popodnevnim satima.

2 KOMENTARI

  1. Najblaže rečeno – raspad sistema! Za nedozvoljeno parkiranje, Kom.policija ostavlja prekršiocima A4 format ispod brisača, sa detaljnim opisom gdje sve nije dozvoljeno parkiranje! Kao da je kabadahija na času ZOBS-a obuke za vozače “B” kategorije. Da čovjek ne povjeruje. Umjesto da mu ostave “papirić” ispod brisača da plati globu u roku, ili da se susretne sa sudijom za prekršaje. Jednom davno jedan moj poznanik parkirao je u Mariboru na nedozvoljenom mjestu. Ignorisao je “papirić” ispod brisača. Računao je da će biti zaboravljeno. Poslije nekih mjesec dana, platio je u Kotoru kod sudije za prekršaje.
    Danas se sve pretvorilo u izopačenu politiku! Kompoliciji se usmeno savjetuje da što manje kažnjavaju građane. Dva ili tri puta kažnjeni prekršioc trajno je izgubljen glas za DPS!
    Bio bi zanimljiv podatak – koliko je kotorski sudija za prekršaje kaznio neodgovornih vozača za nasilno parkiranje u našem gradu?
    Možda će do tih podataka doći SKALA i obavijestiti građane.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].