Pomozimo Anđeli

0
Anđela Petrović

Povodom neophodne pomoći našoj učenici Anđeli Petrović Javna ustanova Osnovna škola “Njegoš” u Kotoru organizuje niz humanitarnih aktivnosti:

U četvrtak  22. decembra sa početkom u 12 sati počinje fudbalska utakmica “Igrajmo za Anđelu” na terenu ispred škole.

U petak  23. decembra učestvujemo na Novogodišnjem bazaru ispred vrata starog grada od 10 do 15 sati.

U utorak 27. decembra biće održane karaoke “Pjevajmo za Anđelu” sa početkom u 17 sati u školi na Benovu.

Pozivamo građane da se pridruže našim aktivnostima, poručuju iz kotorske škole.

* * *

U akciji sakupljanja novčanih sredstava neophodnih za liječenje naše male sugrađanke Anđele Petrović, u četvrtak 22. decembra u 20 sati u sali Gimnazije i Pomorske škole u Dobroti biće odigrana humanitarna fudbalska utakmica između ekipa Fakulteta za pomorstvo i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo.

Podsjećamo, Studentska organizacija Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Kotora, u saradnji sa Volonterskim klubom u holu Fakulteta organizuje humanitarnu akciju, a prilozi se sakupljaju svakodnevno od 10 do 12 sati.

* * *

U organizaciji kotorske Muzičke “Vida Matjan” i KotorArt-a “Don Brankovi dani muzike” u petak 23. decembra u 19 sati u crkvi Svetog Duha biće održan humanitarni koncert učenika ove škole pod nazivom “Svim srcem za Anđelu Petrović”.

Cijena ulaznice je 5 eura.

* * *

U organizaciji Planinarskog kluba “Vjeverica” u subotu 24. decembra od 9 do 13 sati na glavnim gradskim vratima, kod kamenog kioska, biće održana humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje i oporavak Anđele.

“Vjeverica” će kompletan prihod od prodaje zidnih kalendara i bedževa proslijediti dalje na račun naše male drugarice.

* * *

Omladinski klub Kotor organizuje humanitarnu akciju fotografisanja pod sloganom “Budimo anđeli, pomozimo Anđeli“.

Sav novac prikupljen u ovoj akciji biće doniran za liječenje naše sugrađanke Anđele Petrović.

Akcija je u kotorskom Šoping centru “Kamelija” u petak 23. decembra od 10 do 22 sata.

Tokom ovog događaja, članovi Omladinskog kluba će fotografisati sve zainteresovane ispred tematskog platna posvećenog Anđeli, a svako može kupiti svoju fotografiju po cijeni koju sam odredi.

* * *

Teatar 303 se pridružuje akciji za prikupljanje sredstava za liječenje male Anđele i u saradnji sa kotorskim Kulturnim centrom izvešće predstavu “Na kotorskom dvoru” u utorak 27. decembra sa početkom u 20 sati.

Cijena ulaznice je 2 eura.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].