Poruka mojim Crnogorcima nakon Belvedera

3

“Nastavite da stojite uspravno za svoje vrijednosti, nastavite da volite svoju domovinu, i najznačajnije – nikad ne odustajte!
Onda upitajte sebe kakav otisak ćete ostaviti u pijesku istorije, što će buduća pokoljenja Crnogoraca reći – što li mi to učinjesmo u veoma kratkom vremenu ovoj državi?
Jesmo li rizikovali, jesmo li se usudili da prevaziđemo očekivanja, jesmo li parirali i prihvatili mudrost, suočili se sa novim sistemima, izdajstvom i prijevarom?
Za njihovo kratko vrijeme poljuljali smo izdajnički sistem, za malu grupu glasova što su
viśe od nas dobili misle da znaju sve, da razumiju svakoga i žele da diriguju svakom Crnogorcu – kako da živi, radi i razmišlja.
Ali mi ne želimo drugome da dozvolimo da nam nameće u što da vjerujemo, posebno ako znamo da su istina i pravda na našoj strani.
Ja znam da će svaki od nas biti ratnik za istinu, domovinu i familiju.
Ja znam da će svaki od nas uvjek uraditi ono što je čojski i ispravno, a ne ono što je laž.
Prateći vaša ubjeđenja znači da će te morati biti spremni da se suočite sa kritikom onih kojima ne nedostaje hrabrosti, čvrstine i mudrosti da se prihvate posla i odrade ono što će te vi morati odraditi za nas.
To se zove staza kojom se manje putuje!

Nikola K. Čelebić

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.