Postaje li Skala problem lokalnog DPS-a?

22
Kotor

U Kotoru je sinoć održan OO DPS-a.

Zanimljivo je da je glavna tema dijela kotorskih aktivista bio Skala radio i njegova uređivačka politika.

Nije moguće da Skala radio svojom uređivačkom politikom može ugroziti lokalni DPS .

Ustao je junoša DPS-a, po funkciji menadžer opštine čije rezultate rada niko ne zna ni u zgradi gdje povremeno boravi.

On je saopštio da je Skala medij koji se usudio da napadne DPS, njegove istaknute članove pa i njega samoga, što kako je kazao i nije važno.

To je jedina istina koju je sinoć izgovorio.

Menadžer po rješenju, a ne i po činjenju ubijao se da objasni kako je Skala radio inače komercijalni radio, a ne javni servis u više navrata napadao lokalni DPS, a taj isti DPS mu je obezbijedio 20.000 eura.

Slagao je menadžer u maniru junoše Dragomanovića.

On jadan nikako da shvati da Skala radio nije dobio nikakav novac od DPS-a.

Na osnovu projekta, na prijedlog lokalne vlasti koju čini koalicija DPS, SDP, LP i HGI Skupština opštine je opredijelila ovom mediju 15.000 eura sa uračunatim PDV-om.

Novac je opredijeljen Ugovorom za proizvodnju i emitovanje radijskog programa sa informativnim, kulturnim, umjetničkim, obrazovnim, naučnim, dječjim, zabavnim, sportskim i drugim programskim sadržajem kojima se obezbjeđuje ostvarivanje prava i interes građana i drugih subjekata u oblasti informisanja.

Dakle, jasno je svima osim junoši da Skalu ne finansira DPS niti je to ikada radio.

A i kada bi htio, Skala na partijsko finansiranje ne bi pristala.

Skala radio nije nikoga nikada napadao.

Bavili smo se istinom i isključivo istinom, jer jedino tako može biti u funkciji građana.

To što većinsku vlast čine čelnici DPS-a koji su se našli na putu istini, to nije kriva Skala, već oni sami i njihov nerad i neznanje.

Nije Skala radio pet godina u zaostatku sa izgradnjom sportske dvorane.

Nije Skala kriva za kašnjenje rekonstrukcije bazena, za pomanjkanje investicija od značaja za svakodnevni život građana Kotora, za saobraćajni kolaps, za javašluk u Luci Kotor AD i mogućnost otkazivanja dolazaka kruzer kompanijama u luku zbog neispunjenja zakonskih obaveza kada je u pitanju sigurnost, bezbijednost, prodaja izletničkih aranžmana.

Jasno je da istina najviše boli.

Otuda sinoć i priča dva pola istog štapa, junoše koje mu je neznanje jača strana sa tvrdnjom da je DPS finansirao Skalu koja se okrenula protiv ove partije i onoga perspektivnog sa preko 80 godina koji je na istom fonu ove jednosmjerne priče.

Zanimljivo je da sinoć niko nije pomenuo da opštinom rukovodi madam URA.

Predsjednik opštine je ćutao, a predsjednik partije koja ga je predložila na to mjesto nije ga pitao kako je dozvolio da mu zakonom određeno finansiranje kreira madam  URA.

To nije bila tema, jer treba skrenuti pažnju sa osnovnog problema.

Naravno, bilo je dovoljno onih koji su ukazali na nerad lokalne uprave i na mjere koje treba hitno preduzeti da se stanje prevaziđe.

Skala radio će se boriti za istinito informisanje građana, a svojim radom opominjati izvršnu vlast da radi u skladu sa planom i programom, prvenstveno u skladu sa zakonima ove države.

Skala nije politički opredijeljena za jednu partiju.

Ona je opredijeljena za državu Crnu Goru koja je jača od svih partija zajedno.

22 KOMENTARI

 1. Muka je velika! Ostade Skala bez “prihoda” iz opštinske kase! Pitamo se, đe su šjore i šjori koji onako i toliko vole i zaklinju se Skala radiu, pa da se dovate za takuin i barem ponekad pomognu, sponzorišu i unaprede Skalu? Sve se čini da kotorske šjore i šjori, čuveni skalisti, vole Skalu ali samo alamaka, isto onako kao što vole alamaka i bokešku kužinu, “kotorsku paštu”, koncerte na Pjacu od rive, tako vole Primorca, oba krnevala i sve drugo što se ne plaća po ovom gradu! Istina, oni su tako puni alamaka savjeta i brige za Kotor, fala im!

  • . Nego ja sam primijetio da teže domiraju ovi što imaju pineze od lupeštine, oni mogu malo od toga odvojit samo za ličnu promociju, u kojem god obliku, pa kužinavaju po bokeški, što ih stalo za neku tamo Skalu koja izviještava, ako ne izviještava o NJIMA, kako parićaju gulaš, kako sole sardelu, pamet itd.

 2. E valaj Crna Gora nije jača od NATO pakta, neka mi neko kaže da jeste, zato oće da mu se pridruži, da ne dobije po pr..u.

  Ja sam jedino primijetio da je Skala bila privržena M.Ć- a da ovome novome baš i nije.
  Zašto, ja ne znam, biće oni znaju.

 3. …u kući đe se domaćin-tata ne pita …neizbježna je pogibija i kuće i vajnoga domaćina..brez kotule pod kotulom…zato GUra uRU svjetlost duhovnog znanja koje osvjetljava neznanje…kotorskih birača…?

 4. Postovana Skala radio,
  Ko sa DPS tikve sadi ….
  Tako Vam je to u zivotu, nekad dobijas a dodje vrijeme da se gubi. Znaju to gradjani pogotovo starosjedioci.

 5. Zašto političarima po pravilu smeta istina?
  Umjesto da ispravljaju greške i uviđaju našto ih mediji opominju oni se okomili baš na ovaj radio???

 6. Srle je dobar momak i pametan i obrazovan a vi mu zborite da laže. Kako vas nije stid? istinu je reko i valjda on zna ko vi je dao i koliko para? a vi prevrćete korito.

 7. Dragi Skala radio i svi zaposleni u ovoj za mene veoma uvaženoj stanici,
  Želim da vam dam svu podršku.Nijesmo svi isti u reći ću mojoj partiji kojoj pripadam bez interesa priznajući da nas je manje takvih, ali nas ima.
  To je bilo jadno na sastanku i da nemam ipak, onu moralnu partijsku disciplinu, ja bih se potpisao punim imenom.
  Ovako ću samo reći, ovim putem da vas ne zovem telefonom i ne dolazim lično,a i da mnogi ovo vide jer i te kako čitaju , da ste baš vi pravo svijetlo na crnogorskom demokratskom putu.
  Ostanite takvi kakvi ste i vodite kao i do sad istu i istinitu uređivačku politiku ovog medija koji je zaista veoma popularan u Boki.
  Stojte dobro i zdravo i ŽIVJELI!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].