Postmoderni mediji, monolog ili dijalog?

0

Prof. dr Mimo Drašković

audio: prof. dr Mimo Drašković

Jubilarni, deseti crnogorski Medijski dijalozi biće održani u subotu 27. maja u tivatskom hotelu “Regent” sa početkom u 10 sati.

Postmoderni mediji-monolog ili dijalog je centralna tema za koju prof. dr Mimo Drašković, u ime organizatora za Skala radio kaže da je izazovna, provokativna i interesantna priča.

Učesnici centralnog panela koji će moderirati generalni direktor Direktorata za medije mr Željko Rutović su prof. dr Ratko Božović, prof, dr Nada Zgrabljić Rotar, prof. dr Čedomir Čupić, prof. dr Vedada Baraković i novinar Minja Bojanić.

Skup će svečano otvoriti Marija Vučinović, ministarica bez portfelja u Vladi Crne Gore, a prisutnima će se obratiti i gradonačelnica Tivta Snežana Matijević i predstavnici organizatora.

“Ovogodišnji skup treba da rasvijetli temu postmodernih medija. Da li je to monološka priča, za koju organizatori smatraju da jeste, ili pak ima onog medijskog dijaloga koji bi trebao da bude”, rekao je dr Drašković.

Veliki je broj učesnika i veliki broj tema, tačnije aspekata jedne iste teme koja je zadata.

Nakon konstruktivnih rasprava organizatori očekuju zaključke koji će imati uticaj na sveukupnu medijsku, ali i sveukupnu crnogorski javnost.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]